Yardım Mi max 2 Twrp üzerinde Rom atamıyorum :(

Ysff54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui_MIMAX2Global_V11.0.2.0.NDDMIXM_94263d6240_7.1
Telefon Modeli
Mi max 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar ,
Dertsiz başıma dert açtım . Telefonumda miui 10 beta yüklüydü , miui 10 kararlı yüklemek istedim , güncelleme 3 nokta kısmından dosya çıkmayınca internette araştırdım. Xiomi Mi Tool üzerinden miui 10 kararlı yükledim , Telelefondan bootloader kilidi xiomi programı ile kaldırdım sanırım . miui 11 beta geldiğinde yüklerim düşüncesiyle Xiomi Mi Tool üzerinden twrp yüklüyeyim dedim , twrp yükledi fakat program hata verdi ve cihaz çöktü ( araştırmalarıma göre brick oldu ) . Twrp üzerinden kurcaladım baya dosyaları sildim , fabrika ayarlarına geri dön dedim . , sitesinden yazılım dosyalarını indirdim, '' Rehber - 4 Adımda TWRP Yükleme Root Atma ve TWRP Üzerinden Custom Rom Yükleme '' Bu sayfadaki bilgilere bakarak

3-)TWRP Üzerinden Custom Rom Yükleme

Not: İşleme başlamadan önce TWRP kurulu olduğundan emin olun.

1-) Yüklemek istediğiniz romu indirip telefonun hafızasına atın.
2-) Twrp den wipe/advanced wipe kısmına girip system-data-cache-dalvik işaretleyin ve çubuğu kaydırın. İşlem bitince ana menüye geri dönün.
3-) İnstall kısmına girip hafızaya attığınız romu seçin ve yükleyin.
3.1-) Opsiyonel olarak gapps, xposed, supersu vb. şeyleri flashlayın.
4-)Yükleme bitince reboot yapın ve Açılışı izleyin :)

Aynısını yapıyorum ( ROOT YÜKLEMİYORUM ) Fakat cihaz açılır gibi gösteriyor , altta android simgesi gözüküyor fakat saatler geçiyor telefon açılmıyor . ( dün gece 12 den sabah 10 a kadar açılmadı ) şuan tekrar deniyorum fakat açılmadı hayla . Miui 9-10 farklı versiyonlarınıda deniyorum fakat sonuç aynı . Yardımcı olursanız sevinirim.
En son denediğim dosya '' miui_MIMAX2Global_V11.0.2.0.NDDMIXM_94263d6240_7.1 ''

Skorpi45

Yaşlı ve yorgun :-(
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Herkeze çok teşekkür ederim cihaz açıldı şuan kurulum yapıyorum , yaptıklarımı en baştan anlatiyim başına gelen bu yolu izlesin .
Twrp üzerinden ile magisk yükledim recovery moduna yeniden aldım önce yazılım yükledim wipe cache dedim sonra tekrar magisk yükledim , recovery tekrar dedim daha sonra reboot yaptım 2 dakkada açıldı. Allah razı olsun yardımlar için.
Geçmiş olsun, bundan böyle bir şey yapmadan önce sorun isterseniz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Ysff54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi max 2
Meslek