- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Mi max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- miui_MIMAX2Global_V11.0.2.0.NDDMIXM_94263d6240_7.1
- Telefon Modeli
- Mi max 2
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar ,
Dertsiz başıma dert açtım . Telefonumda miui 10 beta yüklüydü , miui 10 kararlı yüklemek istedim , güncelleme 3 nokta kısmından dosya çıkmayınca internette araştırdım. Xiomi Mi Tool üzerinden miui 10 kararlı yükledim , Telelefondan bootloader kilidi xiomi programı ile kaldırdım sanırım . miui 11 beta geldiğinde yüklerim düşüncesiyle Xiomi Mi Tool üzerinden twrp yüklüyeyim dedim , twrp yükledi fakat program hata verdi ve cihaz çöktü ( araştırmalarıma göre brick oldu ) . Twrp üzerinden kurcaladım baya dosyaları sildim , fabrika ayarlarına geri dön dedim .
3-)TWRP Üzerinden Custom Rom Yükleme
Not: İşleme başlamadan önce TWRP kurulu olduğundan emin olun.
1-) Yüklemek istediğiniz romu indirip telefonun hafızasına atın.
2-) Twrp den wipe/advanced wipe kısmına girip system-data-cache-dalvik işaretleyin ve çubuğu kaydırın. İşlem bitince ana menüye geri dönün.
3-) İnstall kısmına girip hafızaya attığınız romu seçin ve yükleyin.
3.1-) Opsiyonel olarak gapps, xposed, supersu vb. şeyleri flashlayın.
4-)Yükleme bitince reboot yapın ve Açılışı izleyin
Aynısını yapıyorum ( ROOT YÜKLEMİYORUM ) Fakat cihaz açılır gibi gösteriyor , altta android simgesi gözüküyor fakat saatler geçiyor telefon açılmıyor . ( dün gece 12 den sabah 10 a kadar açılmadı ) şuan tekrar deniyorum fakat açılmadı hayla . Miui 9-10 farklı versiyonlarınıda deniyorum fakat sonuç aynı . Yardımcı olursanız sevinirim.
En son denediğim dosya '' miui_MIMAX2Global_V11.0.2.0.NDDMIXM_94263d6240_7.1 ''
Dertsiz başıma dert açtım . Telefonumda miui 10 beta yüklüydü , miui 10 kararlı yüklemek istedim , güncelleme 3 nokta kısmından dosya çıkmayınca internette araştırdım. Xiomi Mi Tool üzerinden miui 10 kararlı yükledim , Telelefondan bootloader kilidi xiomi programı ile kaldırdım sanırım . miui 11 beta geldiğinde yüklerim düşüncesiyle Xiomi Mi Tool üzerinden twrp yüklüyeyim dedim , twrp yükledi fakat program hata verdi ve cihaz çöktü ( araştırmalarıma göre brick oldu ) . Twrp üzerinden kurcaladım baya dosyaları sildim , fabrika ayarlarına geri dön dedim .
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
, sitesinden yazılım dosyalarını indirdim, '' Rehber - 4 Adımda TWRP Yükleme Root Atma ve TWRP Üzerinden Custom Rom Yükleme '' Bu sayfadaki bilgilere bakarak3-)TWRP Üzerinden Custom Rom Yükleme
Not: İşleme başlamadan önce TWRP kurulu olduğundan emin olun.
1-) Yüklemek istediğiniz romu indirip telefonun hafızasına atın.
2-) Twrp den wipe/advanced wipe kısmına girip system-data-cache-dalvik işaretleyin ve çubuğu kaydırın. İşlem bitince ana menüye geri dönün.
3-) İnstall kısmına girip hafızaya attığınız romu seçin ve yükleyin.
3.1-) Opsiyonel olarak gapps, xposed, supersu vb. şeyleri flashlayın.
4-)Yükleme bitince reboot yapın ve Açılışı izleyin
Aynısını yapıyorum ( ROOT YÜKLEMİYORUM ) Fakat cihaz açılır gibi gösteriyor , altta android simgesi gözüküyor fakat saatler geçiyor telefon açılmıyor . ( dün gece 12 den sabah 10 a kadar açılmadı ) şuan tekrar deniyorum fakat açılmadı hayla . Miui 9-10 farklı versiyonlarınıda deniyorum fakat sonuç aynı . Yardımcı olursanız sevinirim.
En son denediğim dosya '' miui_MIMAX2Global_V11.0.2.0.NDDMIXM_94263d6240_7.1 ''