Yardım mi max 2 tuş ( menü,geri) ışıkları kapanmıyor

huster41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi max 2
Konular
1
merhabalar ;
telefonu bugün aldım şarjını fulledim güncellemesini yaptım kullanmaya başladım fakat ne yaptıysam cihaz kilitliyken tuş ışıkları sönmüyor sürekli yanıyor , hatta cihazı kapattığımda bile yanmaya devam ediyor. ayarlardan ek ayara ordan tuş ışıklarını vs. açtım kapadım değişen birşey olmadı. bu sorunun bir çözümü var ise lütfen yardım ediniz.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullanın inşallah... Fabrika ayarlarına döndürurseniz inşallah düzelir diyelim... Bendeki ayar bu şekilde
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

huster41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullanın inşallah... Fabrika ayarlarına döndürurseniz inşallah düzelir diyelim... Bendeki ayar bu şekilde
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

iyi dilekleriniz ve cevabınız için çok teşekkür ederim sağolun Allah razı olsun. dediğiniz gibi fabrika ayarlarına döndürdüm tekrar kurulum yaptım fakat değişen birşey olmadı ışıklar halen yanmaya devam ediyor, benim ayarlarımda aynı sizin ki gibi. tuş ışıklarını kapasam da birşey değişmiyor .

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
iyi dilekleriniz ve cevabınız için çok teşekkür ederim sağolun Allah razı olsun. dediğiniz gibi fabrika ayarlarına döndürdüm tekrar kurulum yaptım fakat değişen birşey olmadı ışıklar halen yanmaya devam ediyor, benim ayarlarımda aynı sizin ki gibi. tuş ışıklarını kapasam da birşey değişmiyor .
O halde yazılımsal değil, donanımsal bir sorun, garantili aldıysanız servise, garantisiz ise aldığınız yere....

Oyla:
Üst Alt