Yardım Mi MAX 2 Turkcell Hat Çekmiyor

ercanozn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
mi max 2
Konular
1
arkadaşlar merhaba

bugün gittigidiyor üzerinden delta garantili mi max 2 aldım. Avea ve Turkcell hattım var, telefona takıyorum PIN kodlarını iki hat içinde istiyor giriyorum AVEA çalışıyor ama Turkcell hat çekmiyor görünüyor. Acil çağrı yazıyor ekranda. Kartların yerini değişiriyorum 1 ile 2 nin yine avea çalışıyor turkcell çalışmıyor. Ama turkcell hattım iphone ve LG de telefonda normal çalışıyor. Telefonda hata var desem Avea hat 2 slotta da çalışıyor.

Edevlet üzerinden imeileri kontrol ettim kayıtlı bir problem yok. Telefon global version zaten. Problem ne olabilir acaba?

turgayssl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Süslü
Cihazım
MI MAX 2
Konular
11
Sadece Turkcell hattını denedinmi çalışıyormu diye? Zira 2. kart yeri genellikle hafıza kartlarına daha uygun yapıldığı için sim kartı tanımıyor olabilir.

Oyla:

ercanozn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
mi max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
denedim hocam, sadece turkcell sadece avea olarak deniyorum, avea sorunsuz turkcell pin istiyor ama hat yok. kafayı yiyecem.

Oyla:

turgayssl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Süslü
Cihazım
MI MAX 2
Konular
11
Ayarlarda Mobil Şebekeler bölümüne girin şebeke seçimini WCDMA / GSM yapın yeniden başlatın tekrar deneyin.Yinede olmazsa başka birinin turkcell sim kartını dene oluyorsa senin sim kartta arıza vardır, o zamanda yeni sim kart almanız gerek.eğer onuda tanımıyorsa sorun telefondadır servise danışın. ayrıca mobil ağlar da TR TURKCELL yazan yere tıkla,''tercih edilen ağ türü'' LTE öncelikli yazması lazım.Hücresel ağ seçimi de otomatik olmalı birde böyle dene bakalım nolcak

Oyla:

ercanozn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
mi max 2
Konular
1
Ayarlarda Mobil Şebekeler bölümüne girin şebeke seçimini WCDMA / GSM yapın yeniden başlatın tekrar deneyin.Yinede olmazsa başka birinin turkcell sim kartını dene oluyorsa senin sim kartta arıza vardır, o zamanda yeni sim kart almanız gerek.eğer onuda tanımıyorsa sorun telefondadır servise danışın. ayrıca mobil ağlar da TR TURKCELL yazan yere tıkla,''tercih edilen ağ türü'' LTE öncelikli yazması lazım.Hücresel ağ seçimi de otomatik olmalı birde böyle dene bakalım nolcak

sim kart diğer telefonlarda çalışıyor, mobilden 3g 2g seçtim denedim yine olmadı, gerçekten anlayamıyorum

Oyla:

turgayssl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Süslü
Cihazım
MI MAX 2
Konular
11
Belki forum yöneticileri biliyordur cevabı görürlerse yanıt verirler. olmazsa son bir kez telefonu kart takılıyken kapat aç, sonrada güncelleme varmı ona bak. varsa yükle bir şans belki olur. Bu aralar yeni güncellemeler çıktı çünkü.Ayarlarda en altta telefon hakkında var ona tıkla açılan sayfanın en altında sistem güncelle yazar tıkla bakalım varmı yeni güncelleme.

Oyla:

ercanozn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
mi max 2
Konular
1
Belki forum yöneticileri biliyordur cevabı görürlerse yanıt verirler. olmazsa son bir kez telefonu kart takılıyken kapat aç, sonrada güncelleme varmı ona bak. varsa yükle bir şans belki olur. Bu aralar yeni güncellemeler çıktı çünkü.Ayarlarda en altta telefon hakkında var ona tıkla açılan sayfanın en altında sistem güncelle yazar tıkla bakalım varmı yeni güncelleme.
tüm güncellemeleri yaptım hocam. telefonda arıza olsa diğer turkcell sim nasıl çalışıyor? gerçi o sim kart 4,5g değil. benim çalışmayan sim kart 4,5g.. gerçekten anlayamadım sim mi arızalı telefon mu?

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
tüm güncellemeleri yaptım hocam. telefonda arıza olsa diğer turkcell sim nasıl çalışıyor? gerçi o sim kart 4,5g değil. benim çalışmayan sim kart 4,5g.. gerçekten anlayamadım sim mi arızalı telefon mu?
Turkcelle gidip SIM e bir baktırın diyeceğim, belki onlar konuyu çözebilir?

Oyla:

ercanozn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
mi max 2
Konular
1
Turkcelle gidip SIM e bir baktırın diyeceğim, belki onlar konuyu çözebilir?
hocam sorunu çözdük, başına gelen olursa aklında olsun. benim sim 128k imiş diğer taktığım kartlar hep 64k onlar çalışıyordu. gidip 64k sim ile değiştirdim problem kalmadı.

Oyla:

cea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can Ezgi
Cihazım
Mi 8SE
Konular
3
hocam sorunu çözdük, başına gelen olursa aklında olsun. benim sim 128k imiş diğer taktığım kartlar hep 64k onlar çalışıyordu. gidip 64k sim ile değiştirdim problem kalmadı.
Aynen doğru hocam. Test edildi tekrardan. Fakat Turkcell artık 64k kart üretmiyormuş haberiniz ola.

Oyla:
Üst Alt