Yardım Mi Max 2 Telefon Açılmıyor. Ekranda Penguen Simgesi Çıkıyor.

themysterious

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin
Cihazım
Mi max 2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilinmiyor
Telefon Modeli
Mi max 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar. Telefonum Mi max 2. Bugün telefonum sürekli hata verip durdu ve sürekli diye ardı ardına her 3 4 saniye de bir hata bildirimi gönder bildirimi gelmeye başladı. Telefonu kapatıp tekrar açtım. Bu sefer mi hesap şifresi sordu. Unuttuğum için wifi ile aç kısmı vardı. Oraya tıkladığımda sürekli hata bildirimleri gelmeye devam etti. Bende sürekli telefonu kapatıp açtım. Sonrasında Sürekli Android açılış sayafında kaldı durdu telefon. Format atacaktım fakat içinde tüm resimler silinir diye format atmadan format sayfasından geri çıkmaya çalıştıım. Bu sefer ekrana penguen resmi çıkıp duruyor. Forumlarda araştırmama rağmen çözüm bulmadım. Bilgisayara mi suit bağladığımda cihazı bağlayamıyorum hata alıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Merhaba arkadaşlar. Telefonum Mi max 2. Bugün telefonum sürekli hata verip durdu ve sürekli diye ardı ardına her 3 4 saniye de bir hata bildirimi gönder bildirimi gelmeye başladı. Telefonu kapatıp tekrar açtım. Bu sefer mi hesap şifresi sordu. Unuttuğum için wifi ile aç kısmı vardı. Oraya tıkladığımda sürekli hata bildirimleri gelmeye devam etti. Bende sürekli telefonu kapatıp açtım. Sonrasında Sürekli Android açılış sayafında kaldı durdu telefon. Format atacaktım fakat içinde tüm resimler silinir diye format atmadan format sayfasından geri çıkmaya çalıştıım. Bu sefer ekrana penguen resmi çıkıp duruyor. Forumlarda araştırmama rağmen çözüm bulmadım. Bilgisayara mi suit bağladığımda cihazı bağlayamıyorum hata alıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.
Telefonunuzun güç tuşuna (sanırım 20) saniye boyunca basılı tutun normal bir şekilde açılması gerekiyor.

Oyla:

themysterious

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin
Cihazım
Mi max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevabın sağol fakat denedim açılmıyor. Penguen çıkıyor.

Oyla:

themysterious

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin
Cihazım
Mi max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılım yüklemek için forumda baya araştırdım ama karışık geldi baya. miflash indirdim. room indirmem gerekiyor galiba değil mi?

Oyla:
Üst Alt