Yardım mı max 2 sarj sıkıntısı

emrahreis123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
8
Telefonu 7 kasımda aldım ılk sarjlı geldıgınde cok ıyı sarjı gıdıyordu sonra sarjı bıttıkten sonra tekrar doldurudam cok gozle gorulur sarjı gıtmeye basldı bunun sıkıntısı nedır bunun hakında bılgı verırmsınız

lerispo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Max 2
Konular
6
Pil optimizasyonu yaptınız mı? Arkaplanda çalışan fazla uygulamaları pil optimizasyonundan kısıtlarsanız sorun kalmayacaktır. Eğer devam ederse bi garantiye göndermenizi öneririm. Bende aynı telefonu kullanıyorum.

Oyla:

emrahreis123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil optimizasyonu yaptınız mı? Arkaplanda çalışan fazla uygulamaları pil optimizasyonundan kısıtlarsanız sorun kalmayacaktır. Eğer devam ederse bi garantiye göndermenizi öneririm. Bende aynı telefonu kullanıyorum.
pıl optımızasyon ypatım arka planda calısnaları kıstıladım ama hala aynı sekılde garantıye gondersem ne yapıcakkı gerı gonderıcek bısey yok dıye

Oyla:

lerispo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Max 2
Konular
6
pıl optımızasyon ypatım arka planda calısnaları kıstıladım ama hala aynı sekılde garantıye gondersem ne yapıcakkı gerı gonderıcek bısey yok dıye

Bi sıfırla istersen, başka da önerebileceğim birşey yok maalesef.

Oyla:

lerispo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Max 2
Konular
6
İnternetten eski sürümün romunu indirim Mi Flash ile yüklemen lazım. Detaylı anlatımlar forumda mevcut, arama kısmından bulabilirsin.

Oyla:
Üst Alt