Soru MI MAX 2 şarj sıkıntısı

emrahreis123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
8
Merhabalar
7 Kasımda mi max2 satın aldım .
ilk kutudan cıktıgında sarjı cok ıyı bır sekılde gıdıyordu sonra sarjı bıtıgınde yenıden sarjı doldurdumda baya hızlı sarjı ınmeye basladı bunun nedenı ne olabılır

alieyup250

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
10
Cihazım
xiaomi max
Konular
4
dostum yaklasik 3 4 ay once aldim cihazi son 2 haftadir ayni sikinti bendede var ama guncellemelerden kaynakli bu sorun xiaomi hatali batarya yapmaz ve elbet bunun icin guncelleme verecektir

Oyla:

emrahreis123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ılk aldıgımda gunceleme gelmemıstı bataryası cok ıyı bır sekılde gıdıyordu guncelemeden sonra oldu İnşAllah duzeltıler telefon alıcak arkdaslarıma tavsıye edıcemde yazılımsal ıse duzeltılır

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
ılk aldıgımda gunceleme gelmemıstı bataryası cok ıyı bır sekılde gıdıyordu guncelemeden sonra oldu İnşAllah duzeltıler telefon alıcak arkdaslarıma tavsıye edıcemde yazılımsal ıse duzeltılır
MIUI9 kararlıya güncellediyseniz, olabilir...romun ya tam oturmasını bekleyecek yada tekrardan temiz bir kurulum yapacaksınız...

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[doublepost=1510733191,1510691844][/doublepost]Bataryayı 22 Saat önce fulledim...şu an %60 dayım ve 5 Saat 40 dakika Ekran sürem var....Rom'um MultiROM....

Oyla:

csehzadem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi max2
Konular
0
Multirom nedir üstad..
[doublepost=1510761621,1510761585][/doublepost]Bende şarj süresinden muzdaripim hissedilir derecede azaldı süreler..

Oyla:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Multirom nedir üstad..
[doublepost=1510761621,1510761585][/doublepost]Bende şarj süresinden muzdaripim hissedilir derecede azaldı süreler..
hocam biraz yardımcı olsanızda bizde yararlansak bu romlardan mesala twrp yükleyemiyoruz nasıl kolaylıkla ve sorunsuz yükleriz yardım lütfen detaylı bir şekilde bu programları indirme linkler olsa ne güzel olur

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Multirom nedir üstad..
Rehber - MIUI 9 - MultiRom özellikleri ve yükleme talimatı

Batarya tüketimi konusunda Mi Globe ve MultiRom çok iyi, ben akşama doğru Global Beta yükledim...EU da nasıl, bilmiyorum

hocam biraz yardımcı olsanızda bizde yararlansak bu romlardan mesala twrp yükleyemiyoruz nasıl kolaylıkla ve sorunsuz yükleriz yardım lütfen detaylı bir şekilde bu programları indirme linkler olsa ne güzel olur
Hangi konuda yardımcı olmamızı istedinizde, olmadık? Neden TWRP yükleyemiyorsunuz? kolay olmayan, sorunlu olan nedir? BL Kilidinizi açtıysanız, TWRP yüklemek çok basit...

Rehber - Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme
Uygulama - [Unofficial][TWRP][Recovery] TWRP 3.1.1-0 [Oxygen]

Oyla:

serhatcatal1121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜRÜNÜ TANIMA
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
3
Durum böyle arkadaşlar,sizce normal mi,birde pil tasarruf modunu açmak gerekir mi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

godsmack82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Taybuğa
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Kaptan ⚓
Konular
1
Aynı sorun bende de var. Kasım ayında mi max 2 aldım. 9.0.3 güncellemesine kadar bataryası çok iyiydi. Kutudan çıktığı gibi kullanıyordum (global kararlı rom). Bootloader açıp eski kararlı sürümleri denedim ama ne yaptıysam eski batarya performansı yok. 3.5 bazen 4 gün bile şarj etmiyordum müthişti batarya performansı.Bu modelde kronik bir sorun sanırım bir kaç kişi yazdığına göre.Böyle bozulana kadar kullanacağız artık.

Oyla:
Üst Alt