Soru Mi Max 2 Oyun ile ilgili aparatlar yardım..

dgnsnm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğancan
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
Merhabalar, bir kaç sorum olacak;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi max 2 için kendim ve eşimin telefona aparatlar düşünüyorum. Gamepad bluetooth'lu olanlar çok pahallı kaçıyor şimdilik. ve ben böyle bir şey düşündüm, otg kablosuyla yani dönüştürücü ile (2-3 girişli olanlardan, klavye mouse gibi ek takviyeler için yani daha geniş kampsamlı) normal ps oynadığımız kollarla aynı işlevi görebilir miyim ? kablolu kollar ucuz, otg ile dönüştürüp sağlam sonuç alabilir miyiz ? Bu şekil işlem yapan veya bilgisi olanlar yazabilir mi acilinden :)

Oynadığım oyunlar genelde pubg - asphalt - modern combat 5 tarzı. özellikle pubg için almayı düşünüyorum :)

konu yanlış yere açıldıysa taşınmasını talep ederim.

semih3434

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
7
Bende düşünüyorum ne buldun hocam

MI MAX 2 - SC-

Oyla:

dgnsnm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğancan
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende düşünüyorum ne buldun hocam

MI MAX 2 - SC-
henüz bir işlem gerçekleştirmedim. ama bayağı bir araştırma yaptım type c girişli otg ile her şeyi yapman mümkün. kanada'dan akrabam geliyor bu ay. ona söyledim o getirecek otg ve kol. bakalım ne olacak :)

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Merhabalar, bir kaç sorum olacak;

Mi max 2 için kendim ve eşimin telefona aparatlar düşünüyorum. Gamepad bluetooth'lu olanlar çok pahallı kaçıyor şimdilik. ve ben böyle bir şey düşündüm, otg kablosuyla yani dönüştürücü ile (2-3 girişli olanlardan, klavye mouse gibi ek takviyeler için yani daha geniş kampsamlı) normal ps oynadığımız kollarla aynı işlevi görebilir miyim ? kablolu kollar ucuz, otg ile dönüştürüp sağlam sonuç alabilir miyiz ? Bu şekil işlem yapan veya bilgisi olanlar yazabilir mi acilinden :)

Oynadığım oyunlar genelde pubg - asphalt - modern combat 5 tarzı. özellikle pubg için almayı düşünüyorum :)

konu yanlış yere açıldıysa taşınmasını talep ederim.
Hocam playstation kollarını bluetooth ile telefona bağlayabilirsin. Joystick destekleyen oyunlarda hic sorun olmaz.(GTA vb.) Joystick desteklenemeyn oyunlara gelirsek eğer root gerektiriyor. Sixaxis controller diye bir pogram var. Youtubeye yazdıgın zaman çıkıyor. Hemen hemen her oyunu oynayabilirsin.
[doublepost=1525368978,1525368787][/doublepost]
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu linkte gayet açık anlatıyor. Daha önce aynı yöntemle çok oyun oynadım. Kolay gelsin

Oyla:

dgnsnm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğancan
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam playstation kollarını bluetooth ile telefona bağlayabilirsin. Joystick destekleyen oyunlarda hic sorun olmaz.(GTA vb.) Joystick desteklenemeyn oyunlara gelirsek eğer root gerektiriyor. Sixaxis controller diye bir pogram var. Youtubeye yazdıgın zaman çıkıyor. Hemen hemen her oyunu oynayabilirsin.
[doublepost=1525368978,1525368787][/doublepost]
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu linkte gayet açık anlatıyor. Daha önce aynı yöntemle çok oyun oynadım. Kolay gelsin

İpega'nın çok güzel bir konsolunu (bluetooth ve wirelles bağlantılı) ve ugreen marka 4 port usb 3 girişli otg'sini istettim. Toplam 52 kanada doları yani 171 tl tuttu. 24'ün de elimde olur muhtemelen. pubg için ipeganın gamepadi octopus adlı programla rootsuz çalışıyor. baktım olmadı dediğin programa geçiş yaparım. klavye mouse tarzı bağlantı içinde otg yedek olarak istedim :)

son durumdan haberdar ederim herkes faydalanır.

Oyla:
Üst Alt