Uygulama Mi Max 2 için port'lu Profesyonel kamera

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Xda da bir Arkadaşımız Motorolanın profesyonel mod'lu kamerasını Mi Max 2 ye portlamış...

Eğer cihazınızın BL Kilidi açık ve TWRP yüklü ise,Ek'teki Zip'in içindeki Apk'yı cihazınızın yerel hafızasına atın ve kurun...

Gerçekten normal kameraya göre fark varmı, Fotoğraf konusunda hassas olanlar deneyimlerini ve çektikleri resimleri lütfen paylaşsınlar

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Hocam peki bu modu yayınlayan asıl sayfa neresi? Belki örnek fotolar yada kullanıcı deneyimlerini oradan daha iyi takip edebiliriz.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Xda da bir Arkadaşımız Motorolanın profesyonel mod'lu kamerasını Mi Max 2 ye portlamış...

Eğer cihazınızın BL Kilidi açık ve TWRP yüklü ise,Ek'teki Zip'in içindeki Apk'yı cihazınızın yerel hafızasına atın ve kurun...

Gerçekten normal kameraya göre fark varmı, Fotoğraf konusunda hassas olanlar deneyimlerini ve çektikleri resimleri lütfen paylaşsınlar

hocam dosyayı indirdim yüklemeye çalıstım hata verdi zip içerisi açtıgımda sadece apk vardı meta klasörü vs yoktu dogal olarak apk yı kurdum kendi kamera uygulamasından pek bir farkı yok gibi fotograf çekemedim saat akşam belki yarın çekerim veya sizde kurup deneyebilirsiniz :)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki bu modu yayınlayan asıl sayfa neresi? Belki örnek fotolar yada kullanıcı deneyimlerini oradan daha iyi takip edebiliriz.
İlk mesaja eklledim

[doublepost=1513799969,1513799754][/doublepost]
hocam dosyayı indirdim yüklemeye çalıstım hata verdi zip içerisi açtıgımda sadece apk vardı meta klasörü vs yoktu dogal olarak apk yı kurdum kendi kamera uygulamasından pek bir farkı yok gibi fotograf çekemedim saat akşam belki yarın çekerim veya sizde kurup deneyebilirsiniz :)
Bende zaten APK'yi kurmanızı rica etmiştim...işte farkı olup olmadığını anlayalım diye paylaştım...ben kurdum ama pek anlamadığım için sizlerle paylaştım

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
zip olarak görünce twrp ile kuruluyor sandım :) alışkanlık yarın belki deneyebiliriz bende pek profesyonel degilim

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zip olarak görünce twrp ile kuruluyor sandım :) alışkanlık yarın belki deneyebiliriz bende pek profesyonel degilim
Pek profesyonel değilim demek az çok anlarım olarak algıladım....denedikten sonra bizimle paylaşırsanız, sevinirim...
Yazılanları okumamak daha çok alışkanlığımız bence...

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Bence aynı kamera ama ağır çekim modu için kullanacağım kesin, teşekkürler üstad

Üst Alt