Yardım Mi Max 2 Hoparlör Sorunu

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Greeshan 9.1.10 Global
Telefon Modeli
Max 2
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,
Hoparlörümde şöyle bir sorun var, nasıl bir şarkı açarsam açayım cızırtılar mevcut. %50 Seviyelerine indirdiğim zaman ses ciddi anlamda azalıyor. Dolby yüklü değil. %70 civarlarına indirdiğim zaman bile cızırtılar var. Herhangi bir sıvı temasında bulunmadı cihaz ve düşürmedim. Garantiye vermek istemiyorum, kendim temin edip hoparlörü yapabilir miyim? Veya nerede yaptırabilirim Kayseri'de bu işi yapabilen bir yer var mı?
Desteklerinizi bekliyorum.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Aynı sorun dan bende de var hocam sesi düşük seviyelere aldığımda konuşmalar kısık cızırtı çok oluyor.
Ama aosp tabanlı bir rom kullandigimda cızırtı sorunu nerdeyse yok oluyor. Tahminimce yazılımsal bir sorun olduğu kanaatindeyim
Merhaba,
Hoparlörümde şöyle bir sorun var, nasıl bir şarkı açarsam açayım cızırtılar mevcut. %50 Seviyelerine indirdiğim zaman ses ciddi anlamda azalıyor. Dolby yüklü değil. %70 civarlarına indirdiğim zaman bile cızırtılar var. Herhangi bir sıvı temasında bulunmadı cihaz ve düşürmedim. Garantiye vermek istemiyorum, kendim temin edip hoparlörü yapabilir miyim? Veya nerede yaptırabilirim Kayseri'de bu işi yapabilen bir yer var mı?
Desteklerinizi bekliyorum.

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Aynı sorun uzun zaman önce bende yaşamıştım. Cebimde telefon varken baya terlemiştim cıkardığımda arama yapmıştım karşı tarafın sesi neredeyse gelmiyordu garatiye yolladım 15 gün içinde ahizeyi değistirip yollamışlardı.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun dan bende de var hocam sesi düşük seviyelere aldığımda konuşmalar kısık cızırtı çok oluyor.
Ama aosp tabanlı bir rom kullandigimda cızırtı sorunu nerdeyse yok oluyor. Tahminimce yazılımsal bir sorun olduğu kanaatindeyim

Aynı sorun uzun zaman önce bende yaşamıştım. Cebimde telefon varken baya terlemiştim cıkardığımda arama yapmıştım karşı tarafın sesi neredeyse gelmiyordu garatiye yolladım 15 gün içinde ahizeyi değistirip yollamışlardı.

Yardımlarınız için teşekkür ederim, karşı tarafa ses gitmesi ve sesin gelmesinde bir problem yok, şarkı dinlerken cızırtı problemim var. Böyle devam edeceğim anlaşılan, garantiyle uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Oyla:
Üst Alt