4.5 g dediğin lte bağlantısı sorun yok hocam vodafone kullanıyorum yigenimde samsung telefon var o da vodafon kullanıyor 4g onda yazınca bende de görünüyor öyle bir sorunla karşılaşmadım ses kayıt sorunu yazılımsal sorun ileride düzeltilecektir tüm modeller de varmı sorusuna ise miui arayüzü var diger model telefonlarda miui 9 güncellemesi aldıysa onlarda da sorun vardır ama düzeltilecek o sorun sayılmaz küçük bir ayar ile zaten kullanıcılarda düzeltiyor alibaba dan alırsan türkiyeye gelme olasılıgı çok düşüktür cepport veya diger sitelerden alabilirsiniz garanti vergi vs fiyatı etkileyecek unsurlar alacaksanız türkiyede kayıtlı bir cihazı almanızı öneririm garanti si var diye demiyorumselamlar,
Cemaate merhaba daha önce bir konu açmıştım ama gerek buradan gerek diğer forumlardan aklıma takılan bir kaç soruyu yöneltmek istiyorum.
1- mi max 2 ve vodafone 4.5g arasındaki problem çözülemez bir problem mi?
2- ses kayıt sorunu kronik ve neredeyse tüm cihazlarda olan bir problem mi?
3- alibabadan sipariş vs cepport/hepsiburada vb ithalatçılardan alış arasında 200 lira fark var, diğer farklar nelerdir?
4- fixpack işe yarar mı?
tecrübenizi esirgemeyiniz, benim gibi aklında soru olan diğer arkadaşlara da faydanız dokunacaktır![]()