Yardım MI Max 2 Güncelleme Yöneticisinde Güncelleme Yok

ihsansunman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İhsan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
4
İyi günler. Miui 11 Max2'ye geldi ancak bana güncelleme yöneticinde gözükmüyor. İnternette araştırdığımda herkeste gözükürken bende gözükmüyor. ROM olarak indirip kursam verilerim kaybolur mu? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Verilerimin kaybolmasını istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

ihsansunman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İhsan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Romunuz çok eski, Haziran 2019'a ait görünüyor. Xiaomi'nin download sayfasından telefonunuzu seçip güncel sürümünü indirirerek güncelleyici ile güncelleyebilirsiniz. Veri kaybı yaşamazsınız ama her ihtimale karşı yedek almanız gerekir.

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
İyi günler. Miui 11 Max2'ye geldi ancak bana güncelleme yöneticinde gözükmüyor. İnternette araştırdığımda herkeste gözükürken bende gözükmüyor. ROM olarak indirip kursam verilerim kaybolur mu? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Verilerimin kaybolmasını istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Kullandığınız rom.globql beta.Xiaomi global betayi kapattığı için güncelleme almamış olmaniz normal. Telefona global kararlı kurrma iz halinde güncelleme almaya baslayabilirsiniz

ihsansunman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İhsan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
4
Güncelleme yöneticinde dengeli ROM a geç dedigimde tum verileriniz silinecektir uyarısı veriyor. Siteden indirdiğim taktirde silinmez mi normal guncelleme gibi mi yapar.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Güncelleme yöneticinde dengeli ROM a geç dedigimde tum verileriniz silinecektir uyarısı veriyor. Siteden indirdiğim taktirde silinmez mi normal guncelleme gibi mi yapar.
Vermiş olduğum linke tıklayarak download sitesine girdiğimizde indirilecek tek bir rom geliyor; Global Kararlı Rom. Bu da demek oluyor ki ebmk17 arkadaşımızın da yazdığı gibi Developer ya da bir başka deyişle Beta romlar kaldırılmış. Bu durumda resmi olarak sadece Kararlı Romu yükleyebilirsiniz.
Sıkça Sorulan Sorular konusunda da belirtildiği üzere Xiaomi'nin Beta, Kararlı, Çin, Global, Avrupa, Rus, Hindistan gibi farklı romları vardır. Bu romlar arasında geçiş yapılırsa maalesef telefon sıfırlanır. Sadece aynı tür rom olursa veri kaybı olmaz. Bu durumda siz de Global Beta yerine Global Kararlı yüklemek zorunda olduğunuz için veri veri kaybı olacaktır. Mutlaka yedek almanız gerekir.

ihsansunman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İhsan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
4
Öncelikle teşekkür ederim yardımlarınız için. MIUI 11 e geçiş yaptım. MIUI 10 da karanlık mod kullanabiliyordum. MIUI 11 de bu özellik neden kalkmış. Veya yapabileceğim bir uygulama eklenti vesaire bulunuyor mu?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Öncelikle teşekkür ederim yardımlarınız için. MIUI 11 e geçiş yaptım. MIUI 10 da karanlık mod kullanabiliyordum. MIUI 11 de bu özellik neden kalkmış. Veya yapabileceğim bir uygulama eklenti vesaire bulunuyor mu?
Mix2 özelinde yazacak olursam Miui 11 ile karanlık tema geldi. Sizin cihazı bilemiyorum.
Ayarlar -> Ekran bölümünde.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt