Soru Mi max 2 eu rom guvenilir mi?

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
Merhabalar,

Mi max 2 eu rom ozellikleri itibariyle hos olmus fakat forumdaki arkadaslara sormak istiyorum uzun suredir kullanan var mi bu romu mobil bankacilik islemlerinizi yapiyor musunuz bununla gunvelir midir, test vb seyler yaan var mi acaba ?

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Galaxy s4 cihazımla eskiden uzun süre kullanmıştım.Hiç sorun yaşamamıştım. erkan1982 de mi5s plus aldığından beri kullanıyor. Belki bir seneyi geçmiştir. Banka girişide yapıyor hiç sorun yaşamadı. Xiaomi mi Max 3 aldığımda ilk işim xiaomi.eu üzerinden rom kurmak olacak :)

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Birkaç bankacılık uygulaması sıkıntı yapma ihtimali var o yüzden magisk ile kullanmanı öneririm, sorun olursa magisk hide ile gizlersin biter

Oyla:

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yorumlar icin tesekkurler, ben genelde xda daki senior memberlarin yaptigi disindaki romlara biraz supheli yaklasiyorum :D

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
yorumlar icin tesekkurler, ben genelde xda daki senior memberlarin yaptigi disindaki romlara biraz supheli yaklasiyorum :D
Xda üzerinden kuruyorsan için rahat olsun Xiaomi.eu daha güvenilir. :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
XDA da bir kaç saçma sapan mesaj atan zaten herkes kısa zamanda Senior Member oluyor....Mesela Mi Max 2 konusunda adlı bir geliştirici var, şu ana kadar 10 tane AOSP/AOKP Rom yaptı, bir çoğu bug dolu, bir şey deyip, sorduğunda herkese fırça atıyor...be kardeşim 10 tane değişik rom yapacağına, 1 tane yap ama adam gibi, hatasız yap....bilmem anlatabildim mi? O nedenle sizi siz olun, MIUI bazlı rom dışında rom kullanmayın, eğer tabiki bir MIUI Sever seniz....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
XDA da bir kaç saçma sapan mesaj atan zaten herkes kısa zamanda Senior Member oluyor....Mesela Mi Max 2 konusunda adlı bir geliştirici var, şu ana kadar 10 tane AOSP/AOKP Rom yaptı, bir çoğu bug dolu, bir şey deyip, sorduğunda herkese fırça atıyor...be kardeşim 10 tane değişik rom yapacağına, 1 tane yap ama adam gibi, hatasız yap....bilmem anlatabildim mi? O nedenle sizi siz olun, MIUI bazlı rom dışında rom kullanmayın, eğer tabiki bir MIUI Sever seniz....

biraz inceledikten sonra size katildim hocam cok haklisiniz , ben zaten o arkadasin romlari kurmadim aswhin var onun romu denemistim senior memberlar arasinda da secim yapiyorum , bu arada global dev roma dondum guncellemelerle biraz daha iyi olmus 1 aydan fazladir aswhin linegos kullaniyordum.

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
biraz inceledikten sonra size katildim hocam cok haklisiniz , ben zaten o arkadasin romlari kurmadim aswhin var onun romu denemistim senior memberlar arasinda da secim yapiyorum , bu arada global dev roma dondum guncellemelerle biraz daha iyi olmus 1 aydan fazladir aswhin linegos kullaniyordum.
Hocam L-OS ta kaç saat ekran süresi alıyordunuz?

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Niye Sayın Escobar1945 hocamın bizler için özel olarak yapmış olduğu Epic Romu denemiyorsunuz? Rom oldukça stabil, sadece Tema değiştiremiyoruz , o kadar, başka hiç bir eksiği yok, artısı var

Oyla:
Üst Alt