Mi Max 2 Ekranı - Nerede Yaptırabilirim?

hanatan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Merhabalar. Geçen gün çok fazla da yüksekten düşürmememe rağmen telefonu elime aldığımda ekranın tuzla buz olduğunu gördüğünüz o andaki iç burukluğunu yaşadım. Üstünde koruyucu ekran da olmasına rağmen kullanılabilecek durumda olsa da çok kötü kırılmıştı. İnternette fiyatlara baktığımda xiaomiteknikservis'te 250 Tl'ye ekran değişimi yapıldığını gördüm ancak onun için de İstanbul'a kargoyla göndermem lazım. Ankara içinde bunu yaptırabileceğim, belki fiyatı biraz daha makul olan (200 tl civarı mesela) bildiğiniz yerler var mı? Aliexpress'ten 110-120 tl civarına ekran alıp tanıdık bir telefoncuda da taktırabilirim ama onu son ihtimal olarak görüyorum 1 ay beklemem gerekeceği için :( Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

alperkaynak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi mi ma
Konular
10
hanatan Dostum ben şahsen bunu sana tüm telefonlar için söylüyorum. Üç kuruştan tasarruf etmek için yan sanayi veya çıkma parçayı telefonuna taktırma hele de bu iş yaptırmak için Mahalle arasındaki kenar telefonculara bulaşma. Ayrıca senin o telefonu dediğin yöntemle yaptırman Eğer garantisi varsa ki yeni cihaz çok yüksek ihtimal devam ediyordur Yetkili servise yaptırmadağın için cihazı Garanti dışına çıkaracaktır. Ayrıca dokunmatiğinde temassızlık vesaire gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. O yüzden size tavsiyem bu işi biraz kesenin ağzını açıp Telefonun garantisi olan firmaya yaptırmanızdır. En azından size orjinal ve garantili tamir yapacaklardır. Mahalle arasındaki tamircilerden başın ağrıyabilir. Size şahsi tavsiyem budur saygılar.

Son düzenleme:

semih3434

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
7
Cepporta gitti orda bunu sordum bana şöyle dediler eskisi gibi randıman alman için iyi bir yerin yapması lazım bir kaç gün onu özel fırında falan kalması gerek

MI MAX 2 - SC-

Üst Alt