Soru Mi Max 2 de Miui Eu ile Magisk Manager

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhabalar,

Bildiğiniz üzere Aosp romları kullanırken genellikle root ve özelleştirmelere ihtiyaç duyuyoruz. Sade bir rom kullanacak isem sanırım aosp kurmazdım. Root ve magisk manager ile cihazın her fonksiyonunun elimin altında olmasını seviyorum.

Peki miui eu romlarda magisk manageri ne amaçla kullanıyorsunuz? Elbette sanırım en önce viper gelecektir.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhabalar,

Bildiğiniz üzere Aosp romları kullanırken genellikle root ve özelleştirmelere ihtiyaç duyuyoruz. Sade bir rom kullanacak isem sanırım aosp kurmazdım. Root ve magic manager ile cihazın her fonksiyonunun elimin altında olmasını seviyorum.

Peki miui eu romlarda magic manageri ne amaçla kullanıyorsunuz? Elbette sanırım en önce viper gelecektir.
magic manager dediğiniz şey magisk manager mı yoksa başka bir şeyden mi bahsediyoruz ?

Rehber - Magisk Modülleri Ayrıca bu konu üzerinden devam ediniz lütfen.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cepten yazıyorum, otomatik tamamlama özelliği açıktı, düzeltme için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rehber - Magisk Modülleri Ayrıca bu konu üzerinden devam ediniz lütfen.

Mertuska Benim sorum Max 2 kullanıcılarına idi. Cihazımızın eksik kalan noktalarına magisk manager ile ne gibi katkılar sağlıyoruz bunu merak ettim. Genele paylaşsam haklısınız ki öyle olsa gider google ye en iyi magisk manager modülleri yazardım :)

Son düzenleme:
Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Cepten yazıyorum, otomatik tamamlama özelliği açıktı, düzeltme için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mertuska Benim sorum Max 2 kullanıcılarına idi. Cihazımızın eksik kalan noktalarına magisk manager ile ne gibi katkılar sağlıyoruz bunu merak ettim. Genele paylaşsam haklısınız ki öyle olsa gider google ye en iyi magisk manager modülleri yazardım :)
İlk mesajınızda Max 2 modelinin eksiklikleri için magisk modülleri aradığınızı belirten bir cümleniz olmadığı için sizi genel konuya yönlendirmiştim fakat madem o amaçla konu açtınız buradan devam edebilirsiniz tabiki.

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Camera2api, viper, dolby, pie için xposed portu, sony müzik çalar, YouTube vanced, xiaomi framework uyutucu

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk mesajınızda Max 2 modelinin eksiklikleri için magisk modülleri aradığınızı belirten bir cümleniz olmadığı için sizi genel konuya yönlendirmiştim fakat madem o amaçla konu açtınız buradan devam edebilirsiniz tabiki.

Max 2 konusunda olduğum için dikkat etmemiştim. Yinede teşekkür ederim.

Camera2api, viper, dolby, pie için xposed portu, sony müzik çalar, YouTube vanced, xiaomi framework uyutucu

Maşallah hocam teşekkür ederim. Bunları kurduğumuzda sistem stabilitesi çok etkileniyor mu? Eskiden xposed kullanırdım ve Bu tür modüllerin çoğu sistemde anlık donmalara sebep oluyordu. Max 2 cihazımızda henüz denemedim.

dolby,xposed,gcam,center clock...

Teşekkür ederim kardeşim,

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Max 2 konusunda olduğum için dikkat etmemiştim. Yinede teşekkür ederim.

Maşallah hocam teşekkür ederim. Bunları kurduğumuzda sistem stabilitesi çok etkileniyor mu? Eskiden xposed kullanırdım ve Bu tür modüllerin çoğu sistemde anlık donmalara sebep oluyordu. Max 2 cihazımızda henüz denemedim.

Teşekkür ederim kardeşim,
Şu anlık bir sıkıntı yok, öncesinde de olmadı. Sadece bazen modüller çakışıyor ya da yüklerken sıkıntı oluyor o kadar. Şöyle söyleyeyim 1 yıldır sony müzik kullanıyorum ilk kez bu sefer kilit ekranında bildirimleri çıkmıyor.

Oyla:
Üst Alt