Yardım mi max 2 cihazım arızalı olabilirmi?

thedrk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ragıp
Cihazım
mi max 2
Konular
1
merhaba arkadaşlar dün mi max 2 64gb aldım evo garantili cihazı kurulum için açtığımda unlocked diye bir ibare vardı cihazı kurdum test etmek için fakat kurar kurmaz hemen bir sorunla karşılaştım mi max 2 cihazım gün ışığında bile aşırı grenli fotograf cekiyor hem ön kamerası hem arka kamerası daha önce mi max 1 vardı hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım gün ışığında sorun yazılımsalmıdır donanımsalmıdır? miui global 8.5 sürümünü kullanıyorum..

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
çektiğiniz resimleri buraya koymanız en mantıklısı. ona göre yorum yapılır

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Donanımsal sıkıntı olabilir kendi cihazımda neredeyse çıkan tüm sürümleri denedim ama hiçbir romda aşırı grenli foto almadım. Cihazda unlocked ibaresi olduğuna göre bootloader kilidi açık olarak size gelmiş ve ilk olarak fastboot rom indirerek miflash ile clean all seçeneğini seçerek temiz kurulum yapıp deneyin.

Oyla:

thedrk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ragıp
Cihazım
mi max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımsal sıkıntı olabilir kendi cihazımda neredeyse çıkan tüm sürümleri denedim ama hiçbir romda aşırı grenli foto almadım. Cihazda unlocked ibaresi olduğuna göre bootloader kilidi açık olarak size gelmiş ve ilk olarak fastboot rom indirerek miflash ile clean all seçeneğini seçerek temiz kurulum yapıp deneyin.

peki cihazın unlocked olarak gelmesi normalmi hocam sizce cameraya gelince en iyisi cektiğim resimleri sizinle paylaşmak olacak net bilgi almak için

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
peki cihazın unlocked olarak gelmesi normalmi hocam sizce cameraya gelince en iyisi cektiğim resimleri sizinle paylaşmak olacak net bilgi almak için
Bence problem değil hocam. Benim çektiğim örnek resimle karşılatırabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

thedrk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ragıp
Cihazım
mi max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence problem değil hocam. Benim çektiğim örnek resimle karşılatırabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hocam malesef benimki çok kötü grenli çekiyor özellikle en ufak yakınlaştırmada çok belli oluyor ön kamerası dahada kötü çekiyor daha önceki mi max cihazımda böyle bi sorun yoktu resim ekleyebilirsem ekleyeceğim buraya acaba garantiyemi göndersem cihazı daha dün geldi

Oyla:

quixman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozgur
Cihazım
mi max2128gb
Konular
0
Ayarlsr kamera sekmesine girip çözünürlük ayarlarına bakın. Hong Kongdan gelen telefonda çözünürlük minumumda idi. Video ayarı da 480p gözüküyordu. Resimleri 12 MP Video çözünürlüğünü de Full HD seçip default yapın sıkıntı çıkmaz bence...

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Thehungryshark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAGIP
Cihazım
Mi max 2
Konular
3
Ayarlsr kamera sekmesine girip çözünürlük ayarlarına bakın. Hong Kongdan gelen telefonda çözünürlük minumumda idi. Video ayarı da 480p gözüküyordu. Resimleri 12 MP Video çözünürlüğünü de Full HD seçip default yapın sıkıntı çıkmaz bence...

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam resim kalitesi yuksek format 16.9 gorunuyor camera kac mp de onu gostermiyor

Oyla:
Üst Alt