Yardım Mı Max 2 Beta'dan Kararlı Roma Geçme

W0LF

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Merhaba arkadaşlar;
Kusura bakmayın fazla tecrubem yok. Cihazım Max 2 aldığımda beta rom yüklüydü şuanda 8.11.8 kurulu. Fakat bazi aksaklıkları olmaya başladı eski pil performansı yok ve WhatsApp bildirim problemi olmaya başladı birde pupg oynarken menü tuşları sağınızda kalacak şekilde yatay pozisyona alınca alt satır dokunmatik işlem yapmıyor yani dokunmatik problemi oldu. geliştirici sekmesinden ekran testini yaptım her yeri sağlam. Şimdi sorum şu bir sonraki güncellemeyi beklemelimiyim yoksa guncelleyici üzerinden kararlı Roma geçiş yapabiliyor muyum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Bootloader kilidiniz açıkmı acaba. Çünkü Max 2 için henüz MIUI10 Kararlı çıkmadığı için MIUI9 V9.6.3.0.NDDMIFD sürümüne dönmeniz için BL açık olmalı Fastboot üzerinden dönebilirsiniz.

Oyla:

W0LF

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidiniz açıkmı acaba. Çünkü Max 2 için henüz MIUI10 Kararlı çıkmadığı için MIUI9 V9.6.3.0.NDDMIFD sürümüne dönmeniz için BL açık olmalı Fastboot üzerinden dönebilirsiniz.
Evet bl açık. Daha once twrp de kurulu idi ama şimdi giremiyorum sanırım güncelleme ile kaldırdılar.MIUI9 V9.6.3.0.NDDMIFD için link varmı birde micro SD kullanmadan telefonun kendi belleğini kullanarak yapabilirmiyim içindekiler silinsin istemiyorum

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Evet güncelleme ile twrp kalkıyor ancak aşağıdaki indirme bağlantısından indirip fastboot modda miflash ile yükleme yaparken aşağıdan "save user data" seçerseniz dosyalarınız kalır ama her ihtimale karşı tüm yedeğinizi alınız.

Fastboot:

Oyla:

W0LF

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Birde genel bilgi olsun diye soruyorum. Karalı miui10 çıktığında guncelleyiciden kurabilirmiyim. Yani betadan kararliya direk gecebilirmiyim.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Tabii kararlıda kaldığınız sürece OTA'dan gelen tüm güncellemeleri yükleyebilirsiniz :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt