Soru Mi max 2 beta sürümü pil performansı

Bilo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi max2
Konular
5
Mi max2 kararlı sürümdeyim miui 10 bekle bekle gelmedi hâlâ beta miui 10 sürümde şarj süresinde bir sıkıntı

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hocam ekran süresini de paylaşır mısınız? Beta sürümünde batarya da iyileştirmeler var. Ve beta sürümde şuan en az stabil versiyonu kadar düzgün işliyor.

Oyla:

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
Mi max2 kararlı sürümdeyim miui 10 bekle bekle gelmedi hâlâ beta miui 10 sürümde şarj süresinde bir sıkıntı
Greeshan Rom 8.11.15'e geç pil derdin ortadan kalkıyor.En iyi pil süresini alabileceğiniz Rom sürümü

Oyla:

Bilo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi max2
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ekran süresini de paylaşır mısınız? Beta sürümünde batarya da iyileştirmeler var. Ve beta sürümde şuan en az stabil versiyonu kadar düzgün işliyor.
İşin aslı kararlıda ki şarj süresinden yana sıkıntım yok miui 10 u deneyimlemek için geçiş yapmak istiyorum 1.5 günü çıkarıyorum yoğun kullanımda hocam

Oyla:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
İşin aslı kararlıda ki şarj süresinden yana sıkıntım yok miui 10 u deneyimlemek için geçiş yapmak istiyorum 1.5 günü çıkarıyorum yoğun kullanımda hocam
Hocam verilerinizi yedekleyip geçiş yapabilirsiniz. Ve 1.5 gün çok güzel bir süre betada da yarı yolda bırakmaz sizi diye düşünüyorum. Ama size kalmış. Sonuçta yine aynı görsellik olucak :)

Oyla:
Üst Alt