İsteyen arkadaşlar miui resmi sitesine baksınlar ordan indirebilirler.MIUI ROM Downloads
M Mimaxohey Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım 7 Cihazım Mi max Yaş 34 Konum İstanbul Katılım 2 Nisan 2018 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Kasım 2018 #1 İsteyen arkadaşlar miui resmi sitesine baksınlar ordan indirebilirler. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İsteyen arkadaşlar miui resmi sitesine baksınlar ordan indirebilirler. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
damn2u Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Sercan Cihazım R.Note 5 Pro Konum Muğla Katılım 16 Aralık 2016 Konular 7 Mesajlar 221 Tepkime puanı 135 Puanları 58 26 Kasım 2018 #2 Konu da link yok, resim yok, açıklama yok. Ben kendim arayıp bulduğumda bile 1.3gb güncelleme gördüm. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Ekli dosyalar max.jpg 50,7 KB · Görüntüleme: 7
Konu da link yok, resim yok, açıklama yok. Ben kendim arayıp bulduğumda bile 1.3gb güncelleme gördüm. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
H hmthvrn мιυιcαɴdιr Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Abdulhamit Cihazım Redmi Note9 Pro Konum İstanbul Katılım 21 Mayıs 2017 Konular 16 Mesajlar 2.610 Tepkime puanı 5.993 Puanları 238 26 Kasım 2018 #3 Güncelleme - [MIUI10] [V10.1.1.0] Mi Max(hydrogen)/Prime(helium) Global Stable ROM Güncelleme konusu üzerinden devam edebilirsiniz. İyi forumlar. Konu Kilit.
Güncelleme - [MIUI10] [V10.1.1.0] Mi Max(hydrogen)/Prime(helium) Global Stable ROM Güncelleme konusu üzerinden devam edebilirsiniz. İyi forumlar. Konu Kilit.