Yardım Mi market

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Mi4 cihazım için mi market yüklemek istiyorum fakat apk kurulum başarısız okuyor. Forumda yer alan recovery modlu olanda flashlanmasına rağmen v8 de çalışmıyor. Nasıl yükleyebilirim. Sürüm Global 6.9.29

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Mi4 cihazım için mi market yüklemek istiyorum fakat apk kurulum başarısız okuyor. Forumda yer alan recovery modlu olanda flashlanmasına rağmen v8 de çalışmıyor. Nasıl yükleyebilirim. Sürüm Global 6.9.29

Xiaomi.EU Romu Kullanıyorsanız, Fastboot Romu Yükleyin Derim. Çünkü Xiaomi.EU Romlardan Mi Marketi Silerken, Kütüphanelerden de Kaynak Kodları Siliyorlar. Bu Geri Yüklemeye Engel Olabilir.
Denemedim Ama Mantıken Engel Olacaktır. BuYüzden Fastboot Romu Yükleyin Derim. Rom İçerisinde Geliyor Zaten.

Oyla:

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi.EU Romu Kullanıyorsanız, Fastboot Romu Yükleyin Derim. Çünkü Xiaomi.EU Romlardan Mi Marketi Silerken, Kütüphanelerden de Kaynak Kodları Siliyorlar. Bu Geri Yüklemeye Engel Olabilir.
Denemedim Ama Mantıken Engel Olacaktır. BuYüzden Fastboot Romu Yükleyin Derim. Rom İçerisinde Geliyor Zaten.
Hocam resmi Global geliştirici romu kullanıyorum zaten.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mi market yok. Nasıl yüklerim, apk dosyaları da işe yaramıyor. Global beta 6.12.15 Mi4. Android 6.0.1.

Oyla:
Üst Alt