Yardım mi logosunda restart problemi

isoliv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
REDMİ NOTE 8 PR
Konular
2
Mi10t pro yd cihazımın gece sarjı bitti bi köşeye bıraktım sabah uyandığımda sarjda taktım cihaz açılıyor mi logosunda sürekli restart yapıyordu kendim denedim rom atmayı belki rom çökmüştür diye olmadı düzelmedi yani telefoncuya götürdüm 2 saat bütün yazılımları denedi hiç bir yazılım düzeltmedi cihazı mi logosunda sürekli restart yapıyor ne yapmam gerekiyor daha önce başına böyle bir problem gelen oldumu nasıl halledebiliriz kadıköyde gsmiletişim diye bir yer var oraya götürücem sizce düzelirmi yoksa cihaz çöpmü oldu?

Ekli dosyalar

• yeni-logo.jpg
    yeni-logo.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 22
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Mi10t pro yd cihazımın gece sarjı bitti bi köşeye bıraktım sabah uyandığımda sarjda taktım cihaz açılıyor mi logosunda sürekli restart yapıyordu kendim denedim rom atmayı belki rom çökmüştür diye olmadı düzelmedi yani telefoncuya götürdüm 2 saat bütün yazılımları denedi hiç bir yazılım düzeltmedi cihazı mi logosunda sürekli restart yapıyor ne yapmam gerekiyor daha önce başına böyle bir problem gelen oldumu nasıl halledebiliriz kadıköyde gsmiletişim diye bir yer var oraya götürücem sizce düzelirmi yoksa cihaz çöpmü oldu?
Ben aynı sorunu yaşadım maalesef ama bende telefon bilgisayarı görmüyordu telefonun içi açıldı maalesef
testpointe girildi ve rom yüklendi:)
Cihaz çöp olmamıştır
Bilgili biri yapabilir
NOT=200 TL TUTTU

isoliv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
REDMİ NOTE 8 PR
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aynı sorunu yaşadım maalesef ama bende telefon bilgisayarı görmüyordu telefonun içi açıldı maalesef
testpointe girildi ve rom yüklendi:)
Cihaz çöp olmamıştır
Bilgili biri yapabilir
NOT=200 TL TUTTU
cevabın için saol kardeşim bende götürdüm telefonu güç tuşu sıkışmış içerden o yüzden restart yapıyormuş tuş degişti masraf 500TL

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
cevabın için saol kardeşim bende götürdüm telefonu güç tuşu sıkışmış içerden o yüzden restart yapıyormuş tuş degişti masraf 500TL
Bir tuş için 500 tl mi aldılar gerçekten😶 Hocam güç tuşundan dolayı restart yapsa siz fastboota girdiğinizde rom atarken 10 saniye sonra fastboottan restart yapardı. Telefoncu iki saat birsürü rom denemiş güç tuşu sıkışmış olsa hiçbir romu atamazdı çünkü fastboota girdikten sonra daha flash işlemini başlatamadan cihaz restart atardı. Burada kandırmacaya gelmiş olma ihtimaliniz var bir tık.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Bu ne dolandiriciliktir ya.Benim telefonun içi açıldı test pointe girdi (sizinkinden daha uğraştırıcı bence ) rom yüklendi 200 TL aldı biraz fazla almış sizden

Üst Alt