Çözüldü Mi Logosunda Kalıyor

Burak48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 11.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi 4x
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Redmi 4x şarjı bittikten sonra mi logosunda kalıyor açılmıyor. Bl kilidi açık. İçindekilerin silinmesi önemli değil. Yapabileceğim birşey var mı?

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
Merhaba arkadaşlar. Redmi 4x şarjı bittikten sonra mi logosunda kalıyor açılmıyor. Bl kilidi açık. İçindekilerin silinmesi önemli değil. Yapabileceğim birşey var mı?
Reiss senin telefon romu EU rom mu

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihaz boot loop'a düşüyor hocam, cihaza en son yüklediğiniz neyse ondan olabilir. Modül yüklediyseniz twrp üzerinden data/adb/ modules klasörüne giderek son yüklediğinizi silerek cihazı açabilirsiniz.

Oyla:

Burak48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reiss senin telefon romu EU rom mu
Degil hocam.
Cihaz boot loop'a düşüyor hocam, cihaza en son yüklediğiniz neyse ondan olabilir. Modül yüklediyseniz twrp üzerinden data/adb/ modules klasörüne giderek son yüklediğinizi silerek cihazı açabilirsiniz.
En son Ne yuklendi bilmiyorum hocam. Tel cocuktaydi sarji bitmis ondan sonra boyle oldu. Twrp bilmiyorum ama forumu biraz arastirdim ses acma ve guc tuslarina basinca wipe mi asistan gibi biseyler cikiyor.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Degil hocam.

En son Ne yuklendi bilmiyorum hocam. Tel cocuktaydi sarji bitmis ondan sonra boyle oldu. Twrp bilmiyorum ama forumu biraz arastirdim ses acma ve guc tuslarina basinca wipe mi asistan gibi biseyler cikiyor.
Hocam cihazın şarjı yok ise wipe işlemi yapmayın, ayrıca wipe işlemi cihazda olan tüm veriyi temizleyecektir. Wipe yapacaksanız bunu bilerek wipe yapın, cihazınızda twrp kurulu olmadığı için farklı bir sorun oluşmuş olabilir.

Oyla:

Burak48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Hocam cihazın şarjı yok ise wipe işlemi yapmayın, ayrıca wipe işlemi cihazda olan tüm veriyi temizleyecektir. Wipe yapacaksanız bunu bilerek wipe yapın, cihazınızda twrp kurulu olmadığı için farklı bir sorun oluşmuş olabilir.
Hocam cihaz sarjda şuan %60 oldu. İcindeki dosya foto onemli degil telefon acilsin yeter. Wipe yapsam rom yuklemek mi gerekiyor yoksa sadece tel mi sifirlaniyor.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam cihaz sarjda şuan %60 oldu. İcindeki dosya foto onemli degil telefon acilsin yeter. Wipe yapsam rom yuklemek mi gerekiyor yoksa sadece tel mi sifirlaniyor.
Telefon sıfırlanıyor hocam yeniden rom yüklemeniz gerekmiyor. Önemli veriniz yok ise wipe işlemi yapabilirsiniz.

Oyla:

Burak48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Telefon sıfırlanıyor hocam yeniden rom yüklemeniz gerekmiyor. Önemli veriniz yok ise wipe işlemi yapabilirsiniz.
Tamam hocam gerçekten cok teşekkür ederim su saatte vakit ayirip yardimci oldunuz ya. Hemen yapiyorum.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet