Mrtayfreat Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Burak Cihazım Mi 6 Konum Zonguldak Katılım 7 Mayıs 2018 Konular 65 Mesajlar 333 Tepkime puanı 80 Puanları 43 4 Ağustos 2019 #1 Mi Kumanda uygulamasında Türk markalar yok hep yabancı televizyon markaları var. Nasıl düzeltirim bunu.
Mi Kumanda uygulamasında Türk markalar yok hep yabancı televizyon markaları var. Nasıl düzeltirim bunu.
chnekn Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cihan Cihazım Xiaomi 14 Ultra Konum Fransa Katılım 29 Temmuz 2019 Konular 103 Mesajlar 2.914 Çözümler 16 Tepkime puanı 2.998 Puanları 188 4 Ağustos 2019 #2 Mi kumanda uygulaması tam değil hocam, bulamaya bilirsiniz. Genelde güncel cihazlara yönelik. Ben peel remote v10.7.7.0 kullanıyorum. İhtiyaçlarımı karşılıyor. Vestel, Lg, Philips falan var. Piyasa malı bir tv ise olmaya bilir. Birde Quick Remote diye bir uygulama varmış, olmayan markaları öğretebiliyormuşsun uygulamaya deneme yanılma ile ama hiç test etmedim ben. Oyla: Oyla 0 Downvote
Mi kumanda uygulaması tam değil hocam, bulamaya bilirsiniz. Genelde güncel cihazlara yönelik. Ben peel remote v10.7.7.0 kullanıyorum. İhtiyaçlarımı karşılıyor. Vestel, Lg, Philips falan var. Piyasa malı bir tv ise olmaya bilir. Birde Quick Remote diye bir uygulama varmış, olmayan markaları öğretebiliyormuşsun uygulamaya deneme yanılma ile ama hiç test etmedim ben.
A Arthur61 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Samet Cihazım mi6 Yaş 37 Konum istanbul Katılım 4 Nisan 2018 Konular 4 Mesajlar 137 Tepkime puanı 33 Puanları 28 5 Ağustos 2019 #3 Hocam vestel, arçelik falan klimayı lg tuşlarla çalıştırıyorum. Denemeniz lazım . İçerideki alıcıların çoğu başka marka zaten . Oyla: Oyla 0 Downvote
Hocam vestel, arçelik falan klimayı lg tuşlarla çalıştırıyorum. Denemeniz lazım . İçerideki alıcıların çoğu başka marka zaten .
Mrtayfreat Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Burak Cihazım Mi 6 Konum Zonguldak Katılım 7 Mayıs 2018 Konular 65 Mesajlar 333 Tepkime puanı 80 Puanları 43 5 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Dediklerinizi deniycem sağolun. Oyla: Oyla 0 Downvote