Yardım Mi kilit açma öncesi gelistirici seçenekleri kapandı

okanayranci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.2.6
Telefon Modeli
Poco F2 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,
Cihazımda geliştirici seçeneklerini aktif edip mi kilit açma durumundan cihazımı eklemiştim. 3 gün sonra telefonumu kapatıp açtım. Cihaz bulunamadı sms atılamadı bildirimi geldi. Herhangi bir sorun var mı diye geliştirici seçeneklerine bakmak istedim ama geliştirici seçeneklerinin kapandığını gördüm. Güvenlik uygulaması ile alakalıymış.
Şu anda ne yapmam gerekiyor. Cihazımı yeniden mi kilit açma durumuna eklemeli miyim yoksa sürenin dolmasını mi beklemeliyim?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Yüksek ihtimalle bir 168 saat daha süre verecektir. İsterseniz yeniden deneyin ancak süreyi arttırma ihtimali de var. Süre artarsa XiaomiToolV2 ile tekrardsn 168 saate düşürebilirsiniz.

BL kilidini açma başvurusu yaptıktan sonra hiçbir şey yapmamanızı tavsiye ediyoruz. Güvenlik ve temizleyici gibi uygulamaları hiç kullanmamanızı, Mi Hesabı şifresini değiştirmemenizi ve hiç oturumu kapatmamanızı hatta cihazı yeniden başlatmamanızı bile öneriyoruz. Çünkü süre uzuyor diğer türlü.

SIMlerin blokelenmesine daha varsa zamanı gelince deneyin. Çok vakit yoksa ilk anlattığım şekilde deneyebilirsiniz. Ancak sonuçlar konusunda çok bir şey diyemem.

Oyla:

okanayranci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliştirici seçeneklerini yeniden açtım ama mi kilit açma durumundan yeniden hesap eklemedim. XiaomiToolV2 ile süreyi kontrol ettim 104 saat kaldığı söyleniyor. Süre sonu bir sorun çıkmaz umarım.

Ekli dosyalar

• IMG_20210621_122454.jpg
    IMG_20210621_122454.jpg
    2,8 MB · Görüntüleme: 7
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Geliştirici seçeneklerini yeniden açtım ama mi kilit açma durumundan yeniden hesap eklemedim. XiaomiToolV2 ile süreyi kontrol ettim 104 saat kaldığı söyleniyor. Süre sonu bir sorun çıkmaz umarım.
Uyardığım şeyleri yapmazsanız bir sıkıntı olmaz İnşallah hocam.

Oyla:
Üst Alt