Yardım Mi kilidini yanlışlıkla açmak

Qbört

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selahattin
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı 12.5
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar geliştirici seçeneklerden mi kilidi kısmından "hesap ve cihaz ekle" kısmına bastım. Sanırım garanti dışına çıkarıyormuş bu durum. Nasıl kilidi açılmadan iptal edebilirim lütfen yardım edin.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Arkadaşlar geliştirici seçeneklerden mi kilidi kısmından "hesap ve cihaz ekle" kısmına bastım. Sanırım garanti dışına çıkarıyormuş bu durum. Nasıl kilidi açılmadan iptal edebilirim lütfen yardım edin.
buraya hesap ekleyince bootloader kilidi açılmış olmuyor zaten. Bilgisayardan mi flash unlock ile kilidi açmadığınız sürece sorun yok..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonuma 12.5 i yükledim ve telefonu yeniden başlattım.TWRP diye bir ekran geldi internetten biraz araştırdım ve romu tekrar yükleyin diyen insanları gördüm.Bende aynen yaptım install rom dedim fakat ondan sonra telefonu yendien başlattıgımda mi ekranında takılı kaldı ses düğmesi ve açma kapama düğmesine basılı tuttugumda gelen fastboot ekranı da takılı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum lütfen birileri yardım etsin.Redmi note 9 pro.
fastboot rom yükleyin.

Oyla:

Qbört

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selahattin
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buraya hesap ekleyince bootloader kilidi açılmış olmuyor zaten. Bilgisayardan mi flash unlock ile kilidi açmadığınız sürece sorun yok..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fastboot rom yükleyin.
Yok pc den açmadım sadece telefondan hesap ekleye bastım, sıkıntı yoksa iyi çünkü kredi kartı ile işlem yapılmıyormuş telefondan o yüzden neyse sağ olun

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Yok pc den açmadım sadece telefondan hesap ekleye bastım, sıkıntı yoksa iyi çünkü kredi kartı ile işlem yapılmıyormuş telefondan o yüzden neyse sağ olun
Yok hocam sıkıntı değil

Oyla:
Üst Alt