- Adım
- süleyman can
- Cihazım
- mi 6x
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Stable Rom
- Telefon Modeli
- mi 6x
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar arkadaşlar cihazım twrp menüye girmeden kapanıyordu.Ben de fastboot mode alıp hard factory reset attım.Üzerine.Stable rom attım .
(muhtemelen harddisk başladıktan sonra işleme alınan boot dosyalarına zarar verdim )
Ekran çalışıyor başta mi reklamlı karşılama ekranını gösteriyor ondan sonra ekran ışıgı var hep siyah ekran.. Masaüstünün geldiğini de hissediyorum.(masaüstü açılış sesi geliyor ,screenshot alıyorum sesi geliyor felan.)
Fakat o mi karşılama ekranından sonra sim siyah. Ekrana görüntü gelmior.
Sanırım düzeltebilirsem Fastboot mode 'da bazı kodlarla düzeltebileceğim gibi ben bu telefonu..Yazılımcı arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?(fastboot moduna alıyor ama ekranda Fast mode yazan yıldız şapkalı tavşan grafik yok)
Sorun donanımsal değil.
Not : cihaz mi 6x bootloader kilidi acık (unlocked)
(muhtemelen harddisk başladıktan sonra işleme alınan boot dosyalarına zarar verdim )
Ekran çalışıyor başta mi reklamlı karşılama ekranını gösteriyor ondan sonra ekran ışıgı var hep siyah ekran.. Masaüstünün geldiğini de hissediyorum.(masaüstü açılış sesi geliyor ,screenshot alıyorum sesi geliyor felan.)
Fakat o mi karşılama ekranından sonra sim siyah. Ekrana görüntü gelmior.
Sanırım düzeltebilirsem Fastboot mode 'da bazı kodlarla düzeltebileceğim gibi ben bu telefonu..Yazılımcı arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?(fastboot moduna alıyor ama ekranda Fast mode yazan yıldız şapkalı tavşan grafik yok)
Sorun donanımsal değil.
Not : cihaz mi 6x bootloader kilidi acık (unlocked)
Son düzenleme: