Yardım mi kapandı açılmıyor.

bydogan20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
10
Cihazım
mi5 pro
Konular
6
merhaba arkadaşlar. daha önce telefonum kapanıyordu şarj bağlantısını söküp biraz bekleyince düzeliyordu son kapandıktan sonra hiçbir şekilde açılmıyor. pc ye de bağlıyorum herhangi bir tepki yok. sorun nedir sizce. tamir ettirmeye değer mi?

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Cihazın piyasa değeri ve yapacağınız tamir ücretine bağlı değip değmediği. Maliyeti servise göstermeden öğrenemzsiniz. Mi5 güzel cihaz uygun fiyata yapılırsa değer bence

Oyla:

bydogan20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
10
Cihazım
mi5 pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın piyasa değeri ve yapacağınız tamir ücretine bağlı değip değmediği. Maliyeti servise göstermeden öğrenemzsiniz. Mi5 güzel cihaz uygun fiyata yapılırsa değer bence
telefonu 2 buçuk yıl kullandım mi5 pro. zamanının en üst donanımlı telefonuydu. 2 yıl bitmeden önce batarya öldü sonra dokunmatik bozuldu ara ara kapanınca şarjı söküp takıyordum en son tamamen gitti. tamir ettirsem bile ne kadar randıman verebilir hep soru işareti. iyi başlayan xiaomi maceram hayal kırıklığı ile sona erdi. 4 yıl önce aldığım general mobile android one bile hala orjinal batarya ve orjinal şarj aleti ile kullanılıyor. bu telefon 2 yıl dolmadan resmen çöp. bir daha xiaomi asla ve asla almam. hele son çıkan modellerin fiyatlarını görünce hiç almam.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
telefonu 2 buçuk yıl kullandım mi5 pro. zamanının en üst donanımlı telefonuydu. 2 yıl bitmeden önce batarya öldü sonra dokunmatik bozuldu ara ara kapanınca şarjı söküp takıyordum en son tamamen gitti. tamir ettirsem bile ne kadar randıman verebilir hep soru işareti. iyi başlayan xiaomi maceram hayal kırıklığı ile sona erdi. 4 yıl önce aldığım general mobile android one bile hala orjinal batarya ve orjinal şarj aleti ile kullanılıyor. bu telefon 2 yıl dolmadan resmen çöp. bir daha xiaomi asla ve asla almam. hele son çıkan modellerin fiyatlarını görünce hiç almam.
Hocam 2.5 yıl kullanmışsınız daha ne bekliyorsunuz acaba ben telefon aldıktan sonra 2 yıl olunca hangı marka olursa olsun model değiştiriyorum farklı markalara yönetebilirsiniz

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Bende tam tersi düşünüyorum Xiaomiden kesinlikle şaşmam.

Oyla:
Üst Alt