Yardım Mi Home " Yalnızca 1 sn " problemi

barkincan327

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BARKIN CAN
Cihazım
Huwai P30 LİTE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EMUI 12.0.0
Telefon Modeli
Huwai P30 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar ,

Yaklaşık 1 senedir Xiaomi marka ve Huwai p30 Lite telefonumda Mi Home uygulamasını sorunsuz kullanıyorum.
Xiaomi marka telefonumdan memnun kalmadığım için Huwai P30 Lite telefonumu sıfırladım ve o telefonu kullanmaya karar verdim. Google Play üzerinden Mi Home uygulamasıı indiriyorum , uygulamayı açıyorum fakat giriş yapma ekranında hangi giriş yöntemini kullanırsam kullanayım " Yalnızca 1 sn .... " yazıyor ve saatlerce o yazı oradan gitmiyor. Gece yatmadan önce ekran açık bir şekilde şarjda takıp bıraktım sabah kalktım hala aynı yazı o şekilde orada duruyor. Uygulama donmuyor çünkü yazının başında dönen bir yuvarlak var.

Facebook ile giriş yapmayı denedim , telefon numarası ile giriş yapmayı denedim , kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmayı denedim hatta yeni bir hesap oluşturmayı denediğimde bile aynı problem ile karşılaşıyorum.

Uygulamayı belki 5 -6 kez silip yükledim , önbelleği temizledim , verileri sildim , wifi ve kendi internetimden denedim , VPN uygulamasını açıpta denedim fakat sürekli " Yalnızca 1sn .. " deyip duruyor.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu ? ya da çözümü hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum çünkü süpürgeden soğuttu resmen bu uygulama kullanamıyorum .

Şimdiden teşekkür ederim.

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Uygulamanın düşük sürümlerinide denediz mi.

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.