Yardım Mi home security 360 kamera

taha91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
taha
Cihazım
mi 9t pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Kamera
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar bi sorunum var bu kamera artık anlık hareket algılamasını göstermiyor ücretsiz ev gözetim asistanı kaydı hizmetinin süresi doldu uyarısı veriyor. Mi store gittim müşteri hizmetlerini arayın dedi aradım ücretli olduğunu ve Türkiye’den ücretli üyelik olamayacağını söyledi resetledim yine yok yani çöp oldu sayılır. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_3343.png
    IMG_3343.png
    249,5 KB · Görüntüleme: 29

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Eğer ürünü yurtiçinden aldıysanız THH aracılığı ile misli ile değişim kararı aldırın hocam.

Eğer ürünü yurtiçinden almadıysanız VPN ile paypal hesabı açıp farkl bir ülkeden mi hesabı oluşturun ve o hesap üzerinden ödeme yapın.

Tam olarak modeli belirtmemişsiniz ama pek çok modelde hafıza kartına kayır imkanı mevcut. Bir diğer seçenek de router alıp router üzerinden kameraya erişmek olabilir.

Oyla:

taha91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
taha
Cihazım
mi 9t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ürünü yurtiçinden aldıysanız THH aracılığı ile misli ile değişim kararı aldırın hocam.

Eğer ürünü yurtiçinden almadıysanız VPN ile paypal hesabı açıp farkl bir ülkeden mi hesabı oluşturun ve o hesap üzerinden ödeme yapın.

Tam olarak modeli belirtmemişsiniz ama pek çok modelde hafıza kartına kayır imkanı mevcut. Bir diğer seçenek de router alıp router üzerinden kameraya erişmek olabilir.

Evet yurt içi mi store dan alındı hafıza kartı takılı yinede ücret istiyor anlık hareket kaydını göstermek için teşekkür ederim öyle yapayım

Oyla:

Hsynylz67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 7
Konular
1
Şimdi aynı cihazı bende aldım. Sizin tam sorununuzu anlayamadım. Mobilden mi uygulaması üzerinden sen açıp izleyebiliyorsun online olarak şu an doğrumu. Senin sorunun hareket algıladığı da artık otomatik kayda girmeyisi.

Oyla:
Üst Alt