Çözüldü Mi hesap makinası hatası !!

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Ayni isyerinde çalistigim bir abiye ettigim tavsiyede redmi note 8 cihaz aldi garantisiz . Ve miiroom kurdum bendede ayni rom var ama stabil çalışıyor rom ama onda mi hesap makinasi durduruldu hatasi aliyoruz ve Bluetooth durduruldu hatasi da aliyoruz şarji Bluetooth hatasi bitirdi .ayni guncelleme zip i yeniden flashlamama ragmen hata gitmedi yardimci olursaniz sevinirim ..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dili İngilizce yapip telefonu yeniden baslatip yeniden mi turkce yapalim

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çozuldu allah razi olsun ben aklima geldi ama ben temayi degiştirdim ayni manada ama dil miş saolun bu arada şarz sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bilgi edindimde bugun power bank ile sarj ettim sabahtan beri net acik ekran parlaklik baya parlak aka sarjim daha 73 haberiniz olsn kardesim hizli şarj alirsaniz yada mi nin sarj adaptoru 5 volt 2 amper yaziyi ama 2 amper deil belliki o yuzden sarj skntisi cekiyoruz tavsiye ederim başka sarj aletleriyle denemezi oneririm
Ve huawei nin orjinal sarj aletlerini oneririm tabi bide nokia nin eski usb kablolu sarj aletleri vardi siyah ama usb liydi onu bulabilirseniz onuda oneririm
Hizli ve daha yavas biter

Üst Alt