Yardım Mi hesap kisiler hakkinda

Osman ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Mi note3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Hattimi 4g hatla degistirecegim fakat biraz kurcaladim bulamadim yeni sim kart takinca mi hesabindaki veya eski sim karttaki kisileri yeni sime nasil aktaracagim detayli bilgi verebilecek olan arkadasa cok tesekkur ederim

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kişilerinizi neden sim kartta depoluyorsunuz? Hem hafıza bir süre sonra yetersiz kalıyor hem de taşıma işi sıkıntı... Kişileri Gmail hesabınıza aktarın ve ne yaparsanız yapın android telefonlarınızda emrinize amader olsun.

*Kişileri dışa aktar diyerek Drive veya hafıza kartı ya da harici bir yere aktarın, sim kartı değişimi yaptıktan sonra aktardığınız yerden kişileri içe al diyerek tekrar telefona yükleyin. Fakat içe aktar seçeneğinde kişileri gmail hesabı altında oluştur demenizi tavsiye ederim.

*Mi hesabınız varsa, kişileri oraya yedekleyin, hangi cihaz ile Mi hesabınızı açarsanız kişileriniz orada olur.

Oyla:

Osman ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişilerinizi neden sim kartta depoluyorsunuz? Hem hafıza bir süre sonra yetersiz kalıyor hem de taşıma işi sıkıntı... Kişileri Gmail hesabınıza aktarın ve ne yaparsanız yapın android telefonlarınızda emrinize amader olsun.

*Kişileri dışa aktar diyerek Drive veya hafıza kartı ya da harici bir yere aktarın, sim kartı değişimi yaptıktan sonra aktardığınız yerden kişileri içe al diyerek tekrar telefona yükleyin. Fakat içe aktar seçeneğinde kişileri gmail hesabı altında oluştur demenizi tavsiye ederim.

*Mi hesabınız varsa, kişileri oraya yedekleyin, hangi cihaz ile Mi hesabınızı açarsanız kişileriniz orada olur.
Tesekkurler cvp icin

Oyla:
Üst Alt