Yardım Mi Hesabında 3 tane telefon eklendi hatası

Terrorized

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğulcan
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonda mi hesabına telefon numarası eklediğimde bu hesapla ilişkilendirilmiş 3 adet hesap var tarzı hata çıkıyor.Bunun bir çözümü var mı ? Başka bir telefon numarası eklesem ileride problem çıkar mı

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Arkadaşlar telefonda mi hesabına telefon numarası eklediğimde bu hesapla ilişkilendirilmiş 3 adet hesap var tarzı hata çıkıyor.Bunun bir çözümü var mı ? Başka bir telefon numarası eklesem ileride problem çıkar mı
Hocam hesaba başka cihazlardan giriş yaptıysanız bu durum normal. Tek bir cihazdan kullanmaya dikkat edin kilitlenebiliyor böyle durumlarda hesap.
Ve bende aynı cihazı kullanıyorum hocam inanın telefonu gerçek performansında kullanmıyorsunuz bootloader açıp eu rom kurun cihaz daha performanslı ve pil bakımından daha iyi çalışıyor

Oyla:

Terrorized

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğulcan
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hesaba başka cihazlardan giriş yaptıysanız bu durum normal. Tek bir cihazdan kullanmaya dikkat edin kilitlenebiliyor böyle durumlarda hesap.
Ve bende aynı cihazı kullanıyorum hocam inanın telefonu gerçek performansında kullanmıyorsunuz bootloader açıp eu rom kurun cihaz daha performanslı ve pil bakımından daha iyi çalışıyor
Şu an kurtarma telefonuna abimin telefonunu onaylattım herhangi bir problem olur mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sormak istediğim bir soru daha var hocam.Kurtarma telefonunu abimin telefonu olarak ekledim haliyle mi hesap smsleri ona gidecek onda bir sıkıntı yok. İleride rom root vs vs atarken bir sıkıntı yaşar mıyım acaba.Çünkü kendi telefon numaramla ilişkilendirilmiş hesapların hepsini sildim ve uzun zaman oldu artık geri de alamam.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt