Yardım Mi hesabımı kaybettim

kahraman_

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kahraman
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
1
Dostlar bundan 1 yıl önce telefonu uykumda fazla geçersiz şifre denemesiyle sıfırlamışım ve telefonumdaki herşey gitmişti mi hesap numaramı hatırlamıyordum ve aynı numara üstüne yeni bir mi hesabı açmıştım eski mi hesabının onay kodu smsimde hala duruyor ama mi numarası gizli benim bu eski mi hesabına geri ulaşma imkanım varmi telefon redmi not 9s global rom

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
olay anladığım gibiyse: telefondan çıkış yapmadan mi hesabını sildiyseniz şifre hatırlanmıyorsa kaldıramazsınız. ya mi hesabı bypass yapılır ya da serverdan tamamen kaldırılır..

kahraman_

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kahraman
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olay anladığım gibiyse: telefondan çıkış yapmadan mi hesabını sildiyseniz şifre hatırlanmıyorsa kaldıramazsınız. ya mi hesabı bypass yapılır ya da serverdan tamamen kaldırılır..
Ozamanlarda ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok telefonu açtığımda yeni bir mi hesabı açmamı istemişti telefon numaramı girip açmıştım hiç bu numaraya kayıtlı bir mi hesabı olduğunu söylememişti

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cİhazda bir mi hesabı mevcutsa telefon numarası ya da maile erişim yoksa şifre bilinmiyorsa çözümü üstte yazdım.. bypass yapılır ya da serverdan kaldırılır..

Üst Alt