Yardım Mİ Hesabımı Kaybettim

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.0.5
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Arkadaşlar, Mİ Hesabımın Kurtarma telefonunu değiştirirken bir saçmalık farkettim +90 IN Yanına 0 Koymadan Numara Yazınca Ve 0 Koyunca Aynı numara ile 2 tane Mİ Hesabı açabiliyoruz bu karmaşayı biraz kurcalayayım derken Mİ Hesabımı Kaybettim evet şaka gibi Mİ İD mi nasıl bulabilirim?

Örnek: +90 0511 222 33 44 Girince başka Mİ Hesabına giriyor +90 511 222 33 44 İle girince başka Mİ Hesabına giriyor da 3, Hesap Ne Alaka?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhaba Arkadaşlar, Mİ Hesabımın Kurtarma telefonunu değiştirirken bir saçmalık farkettim +90 IN Yanına 0 Koymadan Numara Yazınca Ve 0 Koyunca Aynı numara ile 2 tane Mİ Hesabı açabiliyoruz bu karmaşayı biraz kurcalayayım derken Mİ Hesabımı Kaybettim evet şaka gibi Mİ İD mi nasıl bulabilirim?

Örnek: +90 0511 222 33 44 Girince başka Mİ Hesabına giriyor +90 511 222 33 44 İle girince başka Mİ Hesabına giriyor da 3, Hesap Ne Alaka?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ID öğrenmek için PC ile mi sitesine giriş yapıp profilden öğrenebilirsiniz.
Diğer konuya gelince tek numaradan çift hesap işine yani.
Bu konuda pek bilgisi olan çıkmaz bug hata nasıl derseniz ona denk gelmişsiniz. Sorunun çözümü için mi sorun desteğe mail atmanız öneririm

Oyla:

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ID öğrenmek için PC ile mi sitesine giriş yapıp profilden öğrenebilirsiniz.
Diğer konuya gelince tek numaradan çift hesap işine yani.
Bu konuda pek bilgisi olan çıkmaz bug hata nasıl derseniz ona denk gelmişsiniz. Sorunun çözümü için mi sorun desteğe mail atmanız öneririm
Kanka zaten ben Hesabımı kaybettim sitesinden nasıl giriş yapayım Telefon numaramı girince farklı hesaba giriyor

Oyla:
Üst Alt