Yardım Mi hesabımı geri alma

seyfullahozcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seyfullah
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.03.10
Telefon Modeli
Redmi Note 7 M1901F7G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Hocam ben Chrome üzerinden mi hesabımı sildim sonra telefonuma yeni mi hesabı açmak için sıfırlamaya çalıştım ama sildiğim mi hesabımın şifresini istedi ben de şifremi girdim ama geçersiz kullanıcı adı ve şifre diyor hatta bildirim panelinde de sürekli oturum açma hatası diye bildirim var lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Teşekkürler

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam ben Chrome üzerinden mi hesabımı sildim sonra telefonuma yeni mi hesabı açmak için sıfırlamaya çalıştım ama sildiğim mi hesabımın şifresini istedi ben de şifremi girdim ama geçersiz kullanıcı adı ve şifre diyor hatta bildirim panelinde de sürekli oturum açma hatası diye bildirim var lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor
Teşekkürler
Hocam cihazdan hesabı kapatmadan hesabınızı chromedan silmeniz 10kusurlu hareketten biri olmuş. Xiaomi size kırmızı kart gösterecek.Forum içi arama yapın sanırım xiaomi destek ile iletişime geçince hesabı tekrar aktive ediyorlardı. Eğer bu da çözüm olmazsa Zenex ile iletişime geçebilirsiniz

Oyla:

seyfullahozcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seyfullah
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazdan hesabı kapatmadan hesabınızı chromedan silmeniz 10kusurlu hareketten biri olmuş. Xiaomi size kırmızı kart gösterecek.Forum içi arama yapın sanırım xiaomi destek ile iletişime geçince hesabı tekrar aktive ediyorlardı. Eğer bu da çözüm olmazsa Zenex ile iletişime geçebilirsiniz
Hocam ben pek anlamıyorum da forum içi arama ne demek nasıl yapacam Xiaomi destek ile nasıl iletişime geçecem lütfen açıklar mısınız

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Şu konuyu inceleyin .2. mesajda Xiaomi destek ile nasıl iletişime geçeceğiniz yazıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şuradaki arama yerine kendi sorununuzu yazarsanız benzer sonuçlar çıkar ve daha önce bu sorunu yaşayan kişilerin açtığı konulara ulaşırsınız. Çözüm yoluna da hızlı gidersiniz

Oyla:
Üst Alt