Yardım Mi Hesabımı açamıyorum

Kerem Tozlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, bir kaç gün önce Redmi Note 9 cihaz aldım kayıtlı yurt dışı cihazı ama cihaz üzerinden Mi hesabıma girmek istediğim zaman bana bu ağa bağlanılamıyor ve oturum açılamıyor gibisinden bir ekran çıkıyor sorunu bağlı olduğum internetten kaynaklı olduğunu belirttiği için farklı bir modeme bağlandım ama yine olmadı Mi hesabıma nasıl girebilirim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
telefon 2. elmiydi? eğer öyle ise mi hesap bypass edilmiş cihaz almışsınız..

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet cihazı 2.el telefoncudan almıştım bu durum düzeltilebilir mi
bu durum düzeltilir ama masraflı olur. zaten o cihazın mi hesap şifresini bilselerdi bypass yapmazlardı. serverdan kaldırmak gerekir. çalıntı modda bildirilmediyse kalkar..

Oyla:

Kerem Tozlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çalıntı modda herhangi bir bildiri yok yaptırmak ne kadara mal olur başka bir şekide sorun çözülebilir mi ve kesin olarak bypass edilmiş midir

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
çalıntı modda herhangi bir bildiri yok yaptırmak ne kadara mal olur başka bir şekide sorun çözülebilir mi ve kesin olarak bypass edilmiş midir
çalıntı modda bildirim olup olmadığını siz göremezsiniz o serverdan işlem anında sorgu yapılınca belli olur.. kesin bypass edilmişmi fastboot modda rom atarsınız şifre ekranında kalırsa anlarsınız. ücret için özel mesaj gönderiyorum..

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Genel bilgilendirme olarak: 2. El cihaz alımlarında mutlaka cihazda mevcut mi hesabı girilmiş mi kontrol edilmeli varsa çıkış yapmaları istenmeli ayrıca mi hesap yoksa kendi mi hesabınızla giriş yapmayı deneyip bypass yapılıp yapılmadığı anlandıktan sonra alınmalıdır. Tamamen temizleme maliyetleri yüksek olduğu gibi bypass lı kullanmanında güncelleme yapamamak vb. kısıtlamaları bulunmaktadır..

Oyla:

josepht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf torun
Cihazım
galaxy s3
Konular
0
Genel bilgilendirme olarak: 2. El cihaz alımlarında mutlaka cihazda mevcut mi hesabı girilmiş mi kontrol edilmeli varsa çıkış yapmaları istenmeli ayrıca mi hesap yoksa kendi mi hesabınızla giriş yapmayı deneyip bypass yapılıp yapılmadığı anlandıktan sonra alınmalıdır. Tamamen temizleme maliyetleri yüksek olduğu gibi bypass lı kullanmanında güncelleme yapamamak vb. kısıtlamaları bulunmaktadır..
hocam benimki bypass edilmiş ne yapılabilir ücreti nedir edl şartmıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam benimki bypass edilmiş ne yapılabilir ücreti nedir edl şartmıdır
açttı mi hesabını ama hesap açamıyorum arkadaşın dediği gibi mi flash atarsam mi kilit ekranında mı kalır

Oyla:
Üst Alt