Yardım mi hesabim farkli tel farkli

tanju6734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
huweai
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5
Telefon Modeli
mi8 se
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi Mi 8 se Telefon kilidi açılmıyor. Mi hesabımda kullanmış olduğum telefon numarasına hala sahibim kayıtlı olduğum numarayıda biliyorum. Telefonumda kayıtlı olan ve ekranda gösterilen mi hesabım son iki hanesi 61 ile bitiyor fakat numara kullanarak şifre sıfırlamak istediğim zaman web sitesi üzerinde bana sonu 72 ile biten bir hesaba atıyor. Kısacası tek bir telefon iki ayrı hesap üzerinde gibi. Telefon numarasına gelen sıfırlama işlemleri kapanan cihazdaki hesap numarasıyla uyuşmuyor. Bir numara üzerinden nasıl iki ayrı açılabiliyor. Ayrıca Xiaomi gibi bir markanın şifre sıfırlama işlemlerinin telefon üzerinde gerçekleştirememesi çok saçma illa ki bir bilgisayara ya da başka bir telefona neden ihtiyaç duyuyorum. Telefonuma gelen doğrulama kodları cihazımla alakasız bir hesabın kodları olduğu için mağdur duruma düşüyorum. çözümünü bilen varmi

Moderatör tarafında düzenlendi:

tanju6734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
huweai
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardimmm edin

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Çözümü mail atmanız hocam.
Bu sorunu yaşayan üç beş kişi oldu forumda anlatımı yok çünkü farklı yollarla çözüm bulundu Veya cihaz garantiye gönderilip yapıldı.
Sorun Xiaomi serverlarda bence bazı hesapların datalari birbirine girmiş gibi görünüyor.
En mantıklı çözüm arayışı cihaz üreticisi ile irtibata geçmek veya varsa ücretli destek ile bypass ettirip hesabı sıfırlamak

Oyla:

tanju6734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
huweai
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözümü mail atmanız hocam.
Bu sorunu yaşayan üç beş kişi oldu forumda anlatımı yok çünkü farklı yollarla çözüm bulundu Veya cihaz garantiye gönderilip yapıldı.
Sorun Xiaomi serverlarda bence bazı hesapların datalari birbirine girmiş gibi görünüyor.
En mantıklı çözüm arayışı cihaz üreticisi ile irtibata geçmek veya varsa ücretli destek ile bypass ettirip hesabı sıfırlamak
edl ile mi arka kapak acilacak

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
edl ile mi arka kapak acilacak

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzaktan erişim ile bazı cihazlara müdahale edebilen var hocam şimdi evet derim yalan olur.
Bunu en iyi şekilde bu işi yapan bilir.
SD işlemcili cihazların bazılarında arka kapak açılmadan bypass edebilen var. Sizin cihazda onlardan biri olabilir. İsterseniz ücretli destek talebinde bulunun size gerekeni güvenilir hizmet veren forum ustaları gerekeni söyler

Oyla:
Üst Alt