Çözüldü Mi hesabı kilidi

muhlis bey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 11.0.5
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
Mi9t telefonumu xiaomi Türkiye garantili aldım. Merak ettiğim için bootloader kilidin açıp xiaomi tool v2 ile twrp kurdum daha sonra miui 12 kurdum test ettim begenmedim.
Tekrar xiaomitool v2 ile orjinal rom döndüm herhangi bir sorun olmadı. Ancak telefon açıldıktan deviced locked ikaz aldım, mi hesabıyla açıyorum sıkıntı yok. ama telefonu sıfırladığımda yine aynı şekilde ikaz çıkıyor. bundan sonra her defasında bu ikazı almamak için ne yapabilirim. Her yeni rom kurduğumda veya hard reset yaptığımda karşıma çıkmasını istemiyorum. Bir çözümü varmı?

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Mi9t telefonumu xiaomi Türkiye garantili aldım. Merak ettiğim için bootloader kilidin açıp xiaomi tool v2 ile twrp kurdum daha sonra miui 12 kurdum test ettim begenmedim.
Tekrar xiaomitool v2 ile orjinal rom döndüm herhangi bir sorun olmadı. Ancak telefon açıldıktan deviced locked ikaz aldım, mi hesabıyla açıyorum sıkıntı yok. ama telefonu sıfırladığımda yine aynı şekilde ikaz çıkıyor. bundan sonra her defasında bu ikazı almamak için ne yapabilirim. Her yeni rom kurduğumda veya hard reset yaptığımda karşıma çıkmasını istemiyorum. Bir çözümü varmı?
Cihazımı bul kapalı olsun hocam.

Oyla:

muhlis bey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazımı bul kapalı olsun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kadar basitmiymiş hocam.
o zaman telefonu sıfırlamadan önce cihazı bulu kapatmak yeterli.
Çok teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısa sürede cevap veren bütün arkadaşlara teşekkürler. bu forumu sevmeye başladım.angel~~

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt