Çözüldü Mi Hesabı Kaldırma

msgunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sait
Cihazım
Mi Note 10 lite
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.1.1 Stabil
Telefon Modeli
Mi Note 10 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli forumdaşlar.Elimde mi note 10 lite cihaz var.3 ay önce almiştım.Bootloader açık kayıt işlemleri tamamlanmış.Şimdi bir arkadaşa verecem telefonu.Telefonu sıfırladım.Şu anda telefonda benim mi hesabım var.Mi hesabını oturum kapat dersem yeterlimi.Yoksa silmem mi gerekiyor.Birde alacak arkadaş sm kartını takınca Mi hesabı oluşturması gerekiyor değil mi.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Merhaba değerli forumdaşlar.Elimde mi note 10 lite cihaz var.3 ay önce almiştım.Bootloader açık kayıt işlemleri tamamlanmış.Şimdi bir arkadaşa verecem telefonu.Telefonu sıfırladım.Şu anda telefonda benim mi hesabım var.Mi hesabını oturum kapat dersem yeterlimi.Yoksa silmem mi gerekiyor.Birde alacak arkadaş sm kartını takınca Mi hesabı oluşturması gerekiyor değil mi.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Oturumu kapat demeniz yeterli, alacak kişi yeni hesap açacak.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42

Oyla: Çözüm

msgunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sait
Cihazım
Mi Note 10 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Çveneburi hocam hesap açmak şart mı,birde ben şimdi oturumu kapat dedim ve tekrar mi hesabına tıkladığımda benim telefon numarası hazır şekilde geliyor ama giriş yapmak gerekiyor bu normal mi?

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Çveneburi hocam hesap açmak şart mı,birde ben şimdi oturumu kapat dedim ve tekrar mi hesabına tıkladığımda benim telefon numarası hazır şekilde geliyor ama giriş yapmak gerekiyor bu normal mi?
Mi hesabı açmadan da kullanabilirsiniz telefonu bu bir güvenlik önlemi ve yedekleme için kullanılan bir yöntem. Telefon numaranızın gelmesi normal bunu istemiyorsanız mi cloud uygulamasının verilerini temizleyebilirsiniz.

Oyla:

msgunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sait
Cihazım
Mi Note 10 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi hesabı açmadan da kullanabilirsiniz telefonu bu bir güvenlik önlemi ve yedekleme için kullanılan bir yöntem. Telefon numaranızın gelmesi normal bunu istemiyorsanız mi cloud uygulamasının verilerini temizleyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt