Yardım Mi hesabı kaldırabilir miyim?

• Konbuyu başlatan werftr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 329

werftr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur Ağören
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Arkadaşlar merhaba. 1 Hafta önce POCO X3 NFC aldım yurt içi kayıtlı garantili. Mi hesabı açarken telefon numaramı eklerken Sıfırı fazla koydum ve o şekilde kaldı. Dakika başı hesap açılamadı Hesaba giriş yapılamadı Yedekleme yapılamadı gibisinden sistem bildirimleri gelip durmakta. Kısacası mi hesabımı kaldırıp yeniden kurulum yapmak istiyorum. Yada imkan var ise eğer mi hesabındaki telefon numaramı güncellemek istiyorum. Öyle bir imkan var mıdır ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-12-31 at 00.12.17.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-31 at 00.12.17.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 12

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar merhaba. 1 Hafta önce POCO X3 NFC aldım yurt içi kayıtlı garantili. Mi hesabı açarken telefon numaramı eklerken Sıfırı fazla koydum ve o şekilde kaldı. Dakika başı hesap açılamadı Hesaba giriş yapılamadı Yedekleme yapılamadı gibisinden sistem bildirimleri gelip durmakta. Kısacası mi hesabımı kaldırıp yeniden kurulum yapmak istiyorum. Yada imkan var ise eğer mi hesabındaki telefon numaramı güncellemek istiyorum. Öyle bir imkan var mıdır ?
Buradan gerekli düzeltmeyi yapabilirsiniz.
Yeni hesap için de hesabınızdan çıkış yapıp sıfırlayın telefonu yeni bir kurulumla yeni bir mi hesabı açabilirsiniz.

werftr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur Ağören
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan gerekli düzeltmeyi yapabilirsiniz.
Yeni hesap için de hesabınızdan çıkış yapıp sıfırlayın telefonu yeni bir kurulumla yeni bir mi hesabı açabilirsiniz.
Teşekkür ederim desteğiniz için.

Üst Alt