Yardım Mi hesabı çıkış yapamıyorum

vahap6347

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
vahap
Cihazım
mi 9 t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miuı 10.3.11
Telefon Modeli
Mi9 T
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar cihazım mi9t global miui 10.3 sürüm. Mi kilidi açmak için mi unlock programından açtım. Telefon haliyle sıfırlandı herşey yolunda gitti yedeklemelerimi falan da geri aldım ancak telefon açıldığında hiç bir şekilde sim kartını okumuyor sim kart ve mobil ağlardan tanıttım ordan da bi sonuç yok mi hesabından çıkış yapmak istiyorum şifre kontrol ediliyorda duruyor çıkış yapılmıyor cihazımı bul açık durumda şuan onu kapatmak istiyorum kapanmıyor kısacası mi hesabında hiç bir işlem yapamıyorum lütfen ustalar yardım!!!

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
i.mi.com adresinden kullanıcı bilgileriniz ile bilgisayardan giriş yapmayı dener misiniz?

Oyla:

vahap6347

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
vahap
Cihazım
mi 9 t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
i.mi.com adresinden kullanıcı bilgileriniz ile bilgisayardan giriş yapmayı dener misiniz?
Ordan da giriş yaptım find device kapatmak istedim sonuç alamadım :( bu hesaptan çıkış yapsam yeterli.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
cihaza sıfırdan temiz kurulumla rom atmayı deneyin. normalde bl kilidi açıldığında sim kart okumama gibi bir hata duymadım hiç. ancak sim kart değişikliklerinde olabiliyor dediğiniz sorun. o zamanda zaten cihaz açılırken şifre soruyor girilmezse açılmıyor. sizinki sistemsel olabilir. dediğim gibi yeni rom atarak deneyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayarlar kısmında mi hesabı na tıklayınca en altta oturumu kapat var ordan çıkış yapmıyor mu?
Ayrıca pc den mi hesabınızla giriş yapıp şifreyi değiştirebilir ve cihaza yeni şifreyle giriş yapmayı da deneyebilirsiniz

Oyla:

vahap6347

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
vahap
Cihazım
mi 9 t
Konular
1
cihaza sıfırdan temiz kurulumla rom atmayı deneyin. normalde bl kilidi açıldığında sim kart okumama gibi bir hata duymadım hiç. ancak sim kart değişikliklerinde olabiliyor dediğiniz sorun. o zamanda zaten cihaz açılırken şifre soruyor girilmezse açılmıyor. sizinki sistemsel olabilir. dediğim gibi yeni rom atarak deneyebilirsiniz

ayarlar kısmında mi cloud a tıklayınca en altta oturumu kapat var ordan çıkış yapmıyor mu?
Hocam yeni rom da attım ama cihaz açılışında mi hesabına giriş yapmadan cihaz açılmıyor mi hesabına giriş yaptığımda da aynı tas aynı hamam

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
*#06# ile imei duruyor mu kontrol eder misiniz? birde wifi açılıyor mu?

Oyla:

vahap6347

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
vahap
Cihazım
mi 9 t
Konular
1

ayarlar kısmında mi hesabı na tıklayınca en altta oturumu kapat var ordan çıkış yapmıyor mu?
Ayrıca pc den mi hesabınızla giriş yapıp şifreyi değiştirebilir ve cihaza yeni şifreyle giriş yapmayı da deneyebilirsiniz
Maalesef onuda yaptım şifreyi değiştirip giriş de yapıyorum girişde bi sıkıntı yok ama çıkış yapılmıyor. Herşey yolunda gidiyordu mi kilidini açmak istedim böyle bir sorun oldu mi kilidini de tekrar kapatamıyorum :((((

*#06# ile imei duruyor mu kontrol eder misiniz? birde wifi açılıyor mu?
IMEI ye bakamıyorum ki sim okumuyor wfiye bağlanıyor sıkıntı yok imei gitmiş zaten büyük ihtimalle ama bu mi hesabından niye çıkamıyorum Allah kahretsin yapıştı gitti yaa

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Maalesef onuda yaptım şifreyi değiştirip giriş de yapıyorum girişde bi sıkıntı yok ama çıkış yapılmıyor. Herşey yolunda gidiyordu mi kilidini açmak istedim böyle bir sorun oldu mi kilidini de tekrar kapatamıyorum :((((
Zenex hocama ulaşın belki yapılabilecek farklı birşey varsa yardımcı olur

Oyla:
Üst Alt