Yardım Mi güvenlik

• Konbuyu başlatan E.D
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 1K

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
One os 21.5.11
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar herkese. Güvenlik uygulamasını yanlışlıkla devre dışı bıraktım ve geri yükleyemedim. Uygualamalar sekmesine giremiyorum,apk yüklemrye çalıştığımda daha eski sürüm olduğu için yüklemmiyor. Romu wipe yapmadan flashladım yine olmadı. Başka bir yöntem varmı format data yapıp tekrar romu yüklemek ile uğraşmak istemiyorum.

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
İyi akşamlar herkese. Güvenlik uygulamasını yanlışlıkla devre dışı bıraktım ve geri yükleyemedim. Uygualamalar sekmesine giremiyorum,apk yüklemrye çalıştığımda daha eski sürüm olduğu için yüklemmiyor. Romu wipe yapmadan flashladım yine olmadı. Başka bir yöntem varmı format data yapıp tekrar romu yüklemek ile uğraşmak istemiyorum.
Aşağıdaki sıralamayı takip ederseniz hocam sorununuz düzelir büyük ihtimalle. Aşağıdaki işlemi gerçekleştirmek için root'a gerek yok.

- ADB ile cihazı bilgisayara bağlayın (adb shell komutu ile - USB Hata Ayıklama açık olsun)
- "pm enable com.miui.securitycenter" komutunu kullanın (tırnak işaretleri olmadan)

Artık Security uygulaması devre dışından etkinleştirildi moduna geçti.

Lütfen deneyin ve sonucunu yazın.

• Beğen
Tepkiler: E.D
Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşağıdaki sıralamayı takip ederseniz hocam sorununuz düzelir büyük ihtimalle. Aşağıdaki işlemi gerçekleştirmek için root'a gerek yok.

- ADB ile cihazı bilgisayara bağlayın (adb shell komutu ile - USB Hata Ayıklama açık olsun)
- "pm enable com.miui.securitycenter" komutunu kullanın (tırnak işaretleri olmadan)

Artık Security uygulaması devre dışından etkinleştirildi moduna geçti.

Lütfen deneyin ve sonucunu yazın.
Hocam teşekkürler. Dün cevap gelmeyince tekrar temiz kurulum yaptım:)Ama aklımda bulunsun bundan sonra boşuna iş çıkardım kendime uygulamalar felan sorun değilde çok modül var magiskt onlar uğraştıyor beni.

Oyla:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Lınk2sd uygulaması ıle uygulamanın uzerıne gelıp basıp yonet dıyıp etkın yapmayı denermısın

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lınk2sd uygulaması ıle uygulamanın uzerıne gelıp basıp yonet dıyıp etkın yapmayı denermısın
Hocam uygulamayı uninstal system apps ile kaldırmama rağmen apk mirordan indirdiğim güvenlik uygulaması kurullmadı hata verdi ikincil alandan vs silin diye fakat ikincil alan kullanmıyorum zaten girmeye çalıştığımda da girmiyordu.

Oyla:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Hocam uygulamayı uninstal system apps ile kaldırmama rağmen apk mirordan indirdiğim güvenlik uygulaması kurullmadı hata verdi ikincil alandan vs silin diye fakat ikincil alan kullanmıyorum zaten girmeye çalıştığımda da girmiyordu.
Hocam stock rom mu pekı

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Hocam teşekkürler. Dün cevap gelmeyince tekrar temiz kurulum yaptım:)Ama aklımda bulunsun bundan sonra boşuna iş çıkardım kendime uygulamalar felan sorun değilde çok modül var magiskt onlar uğraştıyor beni.
Hocam eğer bir sistem uygulamasını bir tool yardımıyla silmişseniz onu yeniden ROM'un kendi içinde barındırdığı APK dosyasıyla yükleyebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken konu /system/app klasöründen root'lu bir şekilde silmemek. Buradan silerseniz ADB komutu ile (pm install-existing com.miui.securitycenter) yükleyemezsiniz. Aklınızda bulunsun bir tool yardımıyla bir uygulamayı devre dışı bıraktınız ve geri etkinleştiremiyorsanız (enable) o zaman "pm enable Uygulama İsmi" (tırnaklar olmadan) komutu ile kolayca o uygulamayı etkin hale getirebilirsiniz. ADB'nin yardımı çok fazla.

• Beğen
Tepkiler: E.D
Oyla:
Üst Alt