S S1KLON Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım kaan Cihazım mi6 Yaş 25 Konum Germany Katılım 17 Mayıs 2019 Konular 4 Mesajlar 25 Tepkime puanı 4 Puanları 3 22 Temmuz 2019 #1 Bu siteden düzenlenmiş rom indirmek istiyorum sıkıntı çıkar mı? Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu siteden düzenlenmiş rom indirmek istiyorum sıkıntı çıkar mı? Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Skorpi Süper Üye Onursal Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cumhur Cihazım Mi 11T Pro Yaş 66 Konum İstanbul/Büyükçekmece Katılım 10 Haziran 2017 Konular 294 Mesajlar 20.017 Çözümler 8 Tepkime puanı 60.426 Puanları 438 22 Temmuz 2019 #2 S1KLON' Alıntı: Bu siteden düzenlenmiş rom indirmek istiyorum sıkıntı çıkar mı? Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... BL kilidiniz açık ve Twrp yüklü ise, sıkıntı olmaz, güvenebilirsiniz Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk Oyla: Oyla 0 Downvote
S1KLON' Alıntı: Bu siteden düzenlenmiş rom indirmek istiyorum sıkıntı çıkar mı? Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... BL kilidiniz açık ve Twrp yüklü ise, sıkıntı olmaz, güvenebilirsiniz Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk