Soru Mi Globe Rom Yükleyen Oldu mu ?

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Merhabalar forumda mi note 10 için Mi-Globe rom görmedim , betasıda stabilide sitesinde mevcut . Hiç deneyip kuran oldu mu ? . Ben son stabili indirip kurmayı denedim ama telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor. Benim denediğim sürüm 12.5.4 stabil sürümüydü ve bir türlü kurmayı beceremedim.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Aşağıdaki konu gözünüzden kaçmış :)

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşağıdaki konu gözünüzden kaçmış :)

Konuyu inceledim hocam. Diğer romların kurulumu ile aynı diye yazılmış. (oneos , eu vb...) . Orangefox'tan temiz kurulum yapıp deniyorum , kurulum bittikten sonra telefon yeniden başlıyor. Buraya kadar sorun yok . Romun başlangıç ekranı geliyor , biraz bekledikten sonra yeniden başlıyor sürekli. Söylediklerim 12.5.4 stabil , 12.5.2 stabil için geçerli. :)

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Konuyu inceledim hocam. Diğer romların kurulumu ile aynı diye yazılmış. (oneos , eu vb...) . Orangefox'tan temiz kurulum yapıp deniyorum , kurulum bittikten sonra telefon yeniden başlıyor. Buraya kadar sorun yok . Romun başlangıç ekranı geliyor , biraz bekledikten sonra yeniden başlıyor sürekli. Söylediklerim 12.5.4 stabil , 12.5.2 stabil için geçerli. :)
Mi Note 10 kullanırken denemiştim bu romu. Android 11 tabanlı mı şu anki güncel hali? Eğer öyle ise romu flashladıktan sonra magisk r ve magisk 21.4 flashlamanız gerekiyor yoksa boot da kalıyor. Bu şekilde mi yaptınız?

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Mi Note 10 kullanırken denemiştim bu romu. Android 11 tabanlı mı şu anki güncel hali? Eğer öyle ise romu flashladıktan sonra magisk r ve magisk 21.4 flashlamanız gerekiyor yoksa boot da kalıyor. Bu şekilde mi yaptınız?
Evet hocam Android 11 . Magisk flashlamadım . Şuana kadar hiçbir romda magisk kurmadım , kurulum yaptığım bütün romlar çalışıyordu. Bunda Magisk flashlayıp deneyeyim ozaman. Yada sitesinden direk Magisk modüllü olarak indirip kurulum yapayım.

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Evet hocam Android 11 . Magisk flashlamadım . Şuana kadar hiçbir romda magisk kurmadım , kurulum yaptığım bütün romlar çalışıyordu. Bunda Magisk flashlayıp deneyeyim ozaman. Yada sitesinden direk Magisk modüllü olarak indirip kurulum yapayım.
Hiçbir şekilde yüklenmiyor. Herşeyi denedim :D

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
kurulumu tamamladıktan sonra reboot yapmadan wipe cache yapmayı denedinmi hocam
denedim hocam , hatta orangefox ' tan kaynaklanıyordur belkide diyip twrp den de denedim hiçbir stabili kuramadım. Nasıl rom yapmışlar anlayamadım. Denemeden rom mu çıkarıyorlar bunlar ne yapıyorlar acaba :D

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Merhaba. Kurduğunuz Rom A11 ise A11 destekli Twrp kullanın ve Romu Yekledikten sonra Hemen Reboot etmeyin. Önce reboot recovery yapın Tekrar twrp açılacaktır ordan Wipe format data yes yapın ve sonra reboot edin.

2 Yöntem Disable Force encrypt dosyası var ise kurulumdan sonra onu da flaşlayın.

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Merhaba. Kurduğunuz Rom A11 ise A11 destekli Twrp kullanın ve Romu Yekledikten sonra Hemen Reboot etmeyin. Önce reboot recovery yapın Tekrar twrp açılacaktır ordan Wipe format data yes yapın ve sonra reboot edin.

2 Yöntem Disable Force encrypt dosyası var ise kurulumdan sonra onu da flaşlayın.
a11 destekli hocam orangefox kullanıyorum twrp den yana sıkıntı yok. Ama dediğiniz yöntemi denemedim bu akşam denerim. Teşekkür ederim.

Üst Alt