İyi günler mi galeri ve kamera kurmak lazım orjinali çok kötü nasıl yaparım?
Tentex Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Duran Cihazım Redmi Note 8 Konum Alanya Katılım 29 Haziran 2024 Konular 6 Mesajlar 21 Tepkime puanı 6 Puanları 3 Dün 13:05 da #1 İyi günler mi galeri ve kamera kurmak lazım orjinali çok kötü nasıl yaparım?
Lucas.Rintaro Elit Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Lucas Cihazım Redmi Note 10 P Yaş 33 Konum İzmir Katılım 15 Eylül 2019 Konular 23 Mesajlar 3.259 Çözümler 7 Tepkime puanı 1.894 Puanları 188 Dün 14:56 da #2 Galeri uygulaması için portlar var sorunsuz çalışıyor ama kamera cihaza göre değişiyor. Cihazınız nedir?
Galeri uygulaması için portlar var sorunsuz çalışıyor ama kamera cihaza göre değişiyor. Cihazınız nedir?
Tentex Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Duran Cihazım Redmi Note 8 Konum Alanya Katılım 29 Haziran 2024 Konular 6 Mesajlar 21 Tepkime puanı 6 Puanları 3 Dün 15:19 da Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Lucas.Rintaro' Alıntı: Galeri uygulaması için portlar var sorunsuz çalışıyor ama kamera cihaza göre değişiyor. Cihazınız nedir? Genişletmek için tıkla ... Redmi Note 8 PRO. Nereden edinirim portları?
Lucas.Rintaro' Alıntı: Galeri uygulaması için portlar var sorunsuz çalışıyor ama kamera cihaza göre değişiyor. Cihazınız nedir? Genişletmek için tıkla ... Redmi Note 8 PRO. Nereden edinirim portları?
Lucas.Rintaro Elit Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Lucas Cihazım Redmi Note 10 P Yaş 33 Konum İzmir Katılım 15 Eylül 2019 Konular 23 Mesajlar 3.259 Çözümler 7 Tepkime puanı 1.894 Puanları 188 Dün 15:54 da #4 Tentex' Alıntı: Redmi Note 8 PRO. Nereden edinirim portları? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Galeri burada var.
Tentex' Alıntı: Redmi Note 8 PRO. Nereden edinirim portları? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Galeri burada var.
Tentex Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Duran Cihazım Redmi Note 8 Konum Alanya Katılım 29 Haziran 2024 Konular 6 Mesajlar 21 Tepkime puanı 6 Puanları 3 Dün 16:50 da Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Lucas.Rintaro' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Galeri burada var. Genişletmek için tıkla ... Kamera yokmudur?
Lucas.Rintaro' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Galeri burada var. Genişletmek için tıkla ... Kamera yokmudur?
QCerberusQ Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Furkan Cihazım Redmi K20 Pro Meslek Video Kurgusu Yaş 24 Konum Türkiye Katılım 31 Ocak 2020 Konular 21 Mesajlar 1.007 Çözümler 5 Tepkime puanı 455 Puanları 98 Dün 17:08 da #6 Tentex' Alıntı: Kamera yokmudur? Genişletmek için tıkla ... upload edip atıyorum hocam magisk veya ksunextten flashlayıp kullanabilirisiniz kamerayı
Tentex' Alıntı: Kamera yokmudur? Genişletmek için tıkla ... upload edip atıyorum hocam magisk veya ksunextten flashlayıp kullanabilirisiniz kamerayı
Tentex Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Duran Cihazım Redmi Note 8 Konum Alanya Katılım 29 Haziran 2024 Konular 6 Mesajlar 21 Tepkime puanı 6 Puanları 3 Dün 17:16 da Konu Sahibi Konu Sahibi #7 QCerberusQ' Alıntı: upload edip atıyorum hocam magisk veya ksunextten flashlayıp kullanabilirisiniz kamerayı Genişletmek için tıkla ... ANX felanmı Atıcan?
QCerberusQ' Alıntı: upload edip atıyorum hocam magisk veya ksunextten flashlayıp kullanabilirisiniz kamerayı Genişletmek için tıkla ... ANX felanmı Atıcan?
QCerberusQ Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Furkan Cihazım Redmi K20 Pro Meslek Video Kurgusu Yaş 24 Konum Türkiye Katılım 31 Ocak 2020 Konular 21 Mesajlar 1.007 Çözümler 5 Tepkime puanı 455 Puanları 98 Dün 17:28 da #8 Tentex' Alıntı: ANX felanmı Atıcan? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir lecia kamera portu Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün 17:31 da Tentex' Alıntı: ANX felanmı Atıcan? Genişletmek için tıkla ... anx mi kaldı
Tentex' Alıntı: ANX felanmı Atıcan? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir lecia kamera portu Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün 17:31 da Tentex' Alıntı: ANX felanmı Atıcan? Genişletmek için tıkla ... anx mi kaldı
Tentex Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Duran Cihazım Redmi Note 8 Konum Alanya Katılım 29 Haziran 2024 Konular 6 Mesajlar 21 Tepkime puanı 6 Puanları 3 Dün 17:53 da Konu Sahibi Konu Sahibi #9 QCerberusQ' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir lecia kamera portu Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün 17:31 da anx mi kaldı Genişletmek için tıkla ... İş yaparmı bu patlatma beni?
QCerberusQ' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir lecia kamera portu Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün 17:31 da anx mi kaldı Genişletmek için tıkla ... İş yaparmı bu patlatma beni?
QCerberusQ Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Furkan Cihazım Redmi K20 Pro Meslek Video Kurgusu Yaş 24 Konum Türkiye Katılım 31 Ocak 2020 Konular 21 Mesajlar 1.007 Çözümler 5 Tepkime puanı 455 Puanları 98 Dün 18:03 da #10 Tentex' Alıntı: İş yaparmı bu patlatma beni? Genişletmek için tıkla ... niye patlatsın?