Yardım Mi galeri silindi

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu miui 13 anrdoid12
Telefon Modeli
X3 pro - vayu
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi günler
Ekran görüntüsüne cihaz çerçevesi uygulanabilmesi için magisk modülü yükledim fakat galeri uygulaması yanıt vermedi bende modülü kaldırdım bu sefer galeri uygulamasını da kaldırdı. Galeri uygulaması yerinde aynı simgede fakat authorized yazan tıklayınca authorized durduruldu yazan bir uygulama var. Apk olarak da yüklenmiyor. Tekrardan nasıl kurabilirim galeri uygulamasını?
Teşekkürler

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
öncelikle o bozuk olan uygulamayı kaldırın. Normal şekilde kaldıramıyorsanız terminalden kaldırın yada Lucky Patcher uygulamasıyla root yetkisi vererek kaldırın. Sonra apkmirror dan indirdiğiniz global apk dosyasını yüklemeyi deneyin.

Cihaz çerçevesi için modüle gerek yoktu. Sürümle alakalı bir şey. Bazı sürümlerde oluyor, bazılarında olmuyor.

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle o bozuk olan uygulamayı kaldırın. Normal şekilde kaldıramıyorsanız terminalden kaldırın yada Lucky Patcher uygulamasıyla root yetkisi vererek kaldırın. Sonra apkmirror dan indirdiğiniz global apk dosyasını yüklemeyi deneyin.

Cihaz çerçevesi için modüle gerek yoktu. Sürümle alakalı bir şey. Bazı sürümlerde oluyor, bazılarında olmuyor.
O uygulamayı kaldırdım lucky patcherle fakat hala benzer uygulamayı kaldırın ondan sonra yükleyin diyor.
Daha doğrusu uygulama silinmiyor telefonu yeniden başlatınca geri geliyor.

Son düzenleme:
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
O uygulamayı kaldırdım lucky patcherle fakat hala benzer uygulamayı kaldırın ondan sonra yükleyin diyor.
com.miui.gallery paket adıyla arama yapıp başka uygulama olup olmadığını kontrol edin birde öyleyse.

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
com.miui.gallery paket adıyla arama yapıp başka uygulama olup olmadığını kontrol edin birde öyleyse.
Uygulama gözüküyor ama silinmiyor tekrar geliyor root dosya yöneticisinden priv-app kısmında miuigallery diye klasör var içinde miui galleri apksı var onu yeni indirdiğimle değiştirsem olur mu

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Uygulama gözüküyor ama silinmiyor tekrar geliyor root dosya yöneticisinden priv-app kısmında miuigallery diye klasör var içinde miui galleri apksı var onu yeni indirdiğimle değiştirsem olur mu

öyleyse sistem açıkken silinemiyor demektir. Ya adb üzerinden yapmak lazım yada yüklü uygulamayı değiştirmek lazım.

Ancak priv-app kısmında ki dosyayı değiştirmeniz bir şey ifade etmez. Oradaki sistemin orijinal uygulamasını yükleyen apk.

Siz /data/app/com.miui.gallery klasörü içerisine aşağıda bağlantısını verdiğim dosyaları ziptenıkartıp kopyalayın, var olanları önce silin yada üzerine yazdırın. Fakat sistem açıkken dosyaları değiştirmek sorun olabilir ancak yinede deneyin bir olmadı TWRP dosya yöneticisi üzerinden de yapmayı deneyin.

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
öyleyse sistem açıkken silinemiyor demektir. Ya adb üzerinden yapmak lazım yada yüklü uygulamayı değiştirmek lazım.

Ancak priv-app kısmında ki dosyayı değiştirmeniz bir şey ifade etmez. Oradaki sistemin orijinal uygulamasını yükleyen apk.

Siz /data/app/com.miui.gallery klasörü içerisine aşağıda bağlantısını verdiğim dosyaları ziptenıkartıp kopyalayın, var olanları önce silin yada üzerine yazdırın. Fakat sistem açıkken dosyaları değiştirmek sorun olabilir ancak yinede deneyin bir olmadı TWRP dosya yöneticisi üzerinden de yapmayı deneyin.

Hocam bunlarla uğraşmak yerine direkt eu romun fastboot dosyasını yüklesem zaten veriler silinmiyor. Kendi .bat dosyasından yüklediğimiz için galeri uygulaması da veri gelir mi?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam bunlarla uğraşmak yerine direkt eu romun fastboot dosyasını yüklesem zaten veriler silinmiyor. Kendi .bat dosyasından yüklediğimiz için galeri uygulaması da veri gelir mi?

Aslında en temiz çözüm bu ancak uygulamalar data bölmünde olduğu için sistem den bağımsızlar yani olacağını sanmıyorum ama yanılıyorda olabilirim. bir ihtimal sistem uygulaması olması nedeniyle sistem yenilemeyle düzelebilir denemesi bedava. giggle~~

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Aslında en temiz çözüm bu ancak uygulamalar data bölmünde olduğu için sistem den bağımsızlar yani olacağını sanmıyorum ama yanılıyorda olabilirim. bir ihtimal sistem uygulaması olması nedeniyle sistem yenilemeyle düzelebilir denemesi bedava. giggle~~
ama sonuçta twrp den data silince galeri uygulaması silinmiyor. deniyorum bakalım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklıymışsınız düzelmedi facepalm~~

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Aşağıdaki uygulama ile önce kaldırmayı sonra yenisini yüklemeyi bir deneyin eğer bilisayara ulaşma imkanınız var ise.
ama sonuçta twrp den data silince galeri uygulaması silinmiyor. deniyorum bakalım...

data silince uygulama silinmiyor ancak orijinaline sıfırlanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşağıdaki uygulama ile önce kaldırmayı sonra yenisini yüklemeyi bir deneyin eğer bilisayara ulaşma imkanınız var ise.

Oyla:
Üst Alt