Çözüldü Mi Flash Yüklemede yanlış seçim

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
Herkese İyi forumlar, telefona mi flash üzerinden stock rom atarken "clean all flash/temiz kurulum" seçmeyi unuttum "bootlader kilitle ve kur" seçeneği seçiliyken kurdum ama kurulumun yarısında kestim yüklemeyi telefonu kapatıp tekrar fastbootu açtım ve bu sefer "temiz kurulum" seçiliyken yüklemeye yaptım bootlader kapanmışmıdır şuan yükleme sürüyor, bootlader kapatma işlemi işlemin başında mı olur sonunda mı ? üsdatlardan yardım bekliyorum

EDİT : şimdi yükleme bitti "clean all flash/temiz kurulum" seçiliyken yükledim, telefon şimdi açıldı bootlader açık gözüküyor demek ki yanlış seçenek seçilip yüklense dahi kurulumun yarısında kesilirse kurulum bitmeden bootlader kilitlenmiyormuş.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
57
Herkese İyi forumlar, telefona mi flash üzerinden stock rom atarken "clean all flash/temiz kurulum" seçmeyi unuttum "bootlader kilitle ve kur" seçeneği seçiliyken kurdum ama kurulumun yarısında kestim yüklemeyi telefonu kapatıp tekrar fastbootu açtım ve bu sefer "temiz kurulum" seçiliyken yüklemeye yaptım bootlader kapanmışmıdır şuan yükleme sürüyor, bootlader kapatma işlemi işlemin başında mı olur sonunda mı ? üsdatlardan yardım bekliyorum
Rehber - BL Kilidi (Bootloader) Açık veya Kapalı Kontrol Etme buradan kontrol ediniz. (MIUI 12 ile "Unlocked" yerine kilit simgesi geldi orada kilit simgesinin kilidi açık ise bl kilidi açık demektir.)

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Orka27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oray
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
9
yükleme bittiğinde checkpoint noktası var hocam o aşamaya kadar bootloader kilitlenmiyor ama yarıda kesme telefonu brick edebilir. Brick olmadıysa şanslısınız.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular