- Adım
- Emin
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Meslek
- Harita Mühendisi
- Konular
- 2
Arkadaşlar bu sabah unlock kilidi izni geldi unlock , imei,twrp her şeyi sorunsuz yaptım. Sıra global roma geçmeye gelince mi flashda hatalar almaya başladım. Eski ve yeni sürümde farklı hatalar oluşuyor
Şöyle bir bilgi vereyim adb cmd de "adb devices" ve "fastboot devices" yazarak kontrol edebiliyorum hiç bir bağlantı sıkıntısı yok gözüküyor acaba sorunum ne anlayamadım ?
Win 10 64 bit sürümüm
Eski sürümde bu hatayı
,Yeni sürümde ise bu hatayı aldım
PC suite gelirsek eğer cihazımı görmüyor ve bağlanmıyor. Yani dosyalara erişimim var. Gayet veri yükleyip alabiliyorum. Aygıt yöneticisinde sürücülerde herangi bir sıkıntı yok. ama bir türlü pc suite bağlayamadım bu sorunlarımı nasıl çözebilirim ?
Şöyle bir bilgi vereyim adb cmd de "adb devices" ve "fastboot devices" yazarak kontrol edebiliyorum hiç bir bağlantı sıkıntısı yok gözüküyor acaba sorunum ne anlayamadım ?
Win 10 64 bit sürümüm
Eski sürümde bu hatayı
,Yeni sürümde ise bu hatayı aldım
PC suite gelirsek eğer cihazımı görmüyor ve bağlanmıyor. Yani dosyalara erişimim var. Gayet veri yükleyip alabiliyorum. Aygıt yöneticisinde sürücülerde herangi bir sıkıntı yok. ama bir türlü pc suite bağlayamadım bu sorunlarımı nasıl çözebilirim ?