Çözüldü Mi flash tool ile sürüm düşürürsem cihaz brick olur mu?

UzunLafınKısası

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 10T
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13
Telefon Modeli
Poco x3 GT
Bootloader Kilidi
Kapalı
Hocalarım elimizde yeni güncellediğimiz bir cihaz var diyelim. Güncellemeyi beğenmedik. Eski sürüme döndürmek istiyoruz diyelim.
BL kilidi açmadanda mi flash tool kullanarak önceki romu flashlayabilir miyiz? Bu işlemde cihaz brick olur mu?
Veya telefonun kendi arayüzünden güncelleme paketini seçin kısmında eski rom dosyasını seçersek yüklenir mi?
Bu iki durumda da brick olma ihtimali nedir ?
burucu08 kafeinsiz

Son düzenleme:
Çözüm
Hocalarım elimizde yeni güncellediğimiz bir cihaz var diyelim. Güncellemeyi beğenmedik. Eski sürüme döndürmek istiyoruz diyelim.
BL kilidi açmadanda mi flash tool kullanarak önceki romu flashlayabilir miyiz? Bu işlemde cihaz brick olur mu?
Veya telefonun kendi arayüzünden güncelleme paketini seçin kısmında eski rom dosyasını seçersek yüklenir mi?
burucu08 kafeinsiz
Aşağıdaki linkten Antirollback kontrolü yapmanız gerekiyor. Bu işlem sürüm düşürüp düşürümeyeceğinizi gösterir. Boot kilidi açmadan da rom yüklemesi yapamazsınız. Dediğiniz işlemle sürüm düşürme olayı kapatıldı ne yazık ki...

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
42
Bl açmadan hiçbir rom yüklemeye izin vermez diye biliyorum.ne yükseltme ne alçaltma.nede ülke farkı romları.
Brick için zaten bootloder açılması ilerde olusacak bir hasar için daha ucuz ve daha kolay cihazı hayata döndürmek için iyidir.

M2007J17C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
burucu08 kafeinsiz
Aşağıdaki linkten Antirollback kontrolü yapmanız gerekiyor. Bu işlem sürüm düşürüp düşürümeyeceğinizi gösterir. Boot kilidi açmadan da rom yüklemesi yapamazsınız. Dediğiniz işlemle sürüm düşürme olayı kapatıldı ne yazık ki.

Oyla: Çözüm
Üst Alt