Yardım mi flash com10 hatası

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi Eu 12.5.9
Telefon Modeli
Poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selam
birkaç gün önce Poco X3 Pro cihazım hard brick oldu. tabikide kendim düzeltmeyi beklemiyorum ama elimden geleni deniyorum.
Şuan mi flash toolda cihaz com10 olarak gözüküyor sanırım edl modla alakalı.
Bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Evet cihazınız EDL modda şu anda ve yetkili hesap istiyor.

Cihaza ne yaparken EDL'ye düştüğünü yazmamışsınız ama temel olarak batarya bittiğinde veya batarya bağlantısı kesildiğinde EDL'den çıkma ihtimali var. Eğer batarya tekrar bağlandığında da EDL'de ise yetkili hesapla yazılım atılması gerekir.

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet cihazınız EDL modda şu anda ve yetkili hesap istiyor.

Cihaza ne yaparken EDL'ye düştüğünü yazmamışsınız ama temel olarak batarya bittiğinde veya batarya bağlantısı kesildiğinde EDL'den çıkma ihtimali var. Eğer batarya tekrar bağlandığında da EDL'de ise yetkili hesapla yazılım atılması gerekir.
şarjım 10 civarıydı bozulduğunda. Aslında birşey yapmıyordum telefon duruyordu elime aldığımda ekran glichlenmişiti ve ondan sonrada telefon direk kapandı birkaç kez açıldı sadece twrp veya fastboot a giriyordu ama artık hiç açılmıyor. şarj etmeyi denedim ama şarj almıyor. Garip bir şekilde pcde görülüyor

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Umarım donanımsal bir sorun yoktur... Eğer eliniz yatkınsa söylediğim gibi arka kapağı açıp batarya bağlantısını kesmeyi bir deneyebilirsiniz hocam. Düzelmezse yetkili hesaba ihtiyacınız olacak maalesef.

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım donanımsal bir sorun yoktur... Eğer eliniz yatkınsa söylediğim gibi arka kapağı açıp batarya bağlantısını kesmeyi bir deneyebilirsiniz hocam. Düzelmezse yetkili hesaba ihtiyacınız olacak maalesef.
malesef arkayı açamam. garantiye sordum alabliyorlarmış yarın garantiye yollayağım umarım düzelir. Bu hardbrick muabbetinde redmi note 10 pro ile değişim oluyormuş umarım türkiyede de vardır. Yinede yardımınız için sağ oldun

Oyla:
Üst Alt