Yardım Mi fit uygulaması kapanıyor?

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Tüm uygulamaları temizlediğimde mi fit uygulaması da üstte ki bildirimi sonlaniyor dolayısıyla bağlantı kopuyor. Daha önce tüm uygulamalari temizle yaptığımda üstteki mi fit bildirimi kalıyordu diye hatırlıyorum. Bu normal mi siz de durum nedir bu konuda arkadaşlar?

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Uygulamayı arka planda çalıştırmak için izin vermelisiniz ayrıca uygulamalardan mi fite gelip kısıtlama kısmından kısıtlama yok'u seçin. Eğer pil tasarrufu kısmında kalmışsa ki öyledir otomatik olarak direkt uygulamalar pil tasarrufu için sonlanır belirli bir müddet sonra haliyle bağlantıda kopar saatle, bileklikle vs. Onun dışında kalıcı bildirim, uygulama üzerinde göster gibi ek ayarlara onay verin hocam.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Tüm uygulamaları temizlediğimde mi fit uygulaması da üstte ki bildirimi sonlaniyor dolayısıyla bağlantı kopuyor. Daha önce tüm uygulamalari temizle yaptığımda üstteki mi fit bildirimi kalıyordu diye hatırlıyorum. Bu normal mi siz de durum nedir bu konuda arkadaşlar?
Hocam ayarlardan uygulama pil tasarrufunu devredışı bırakın. Ayrıca arkaplana alma tuşuna dokunduktan sonra uygulama üzerine basılı tutun ve yanındaki kilit simgesine tıklayın. Sorununuz halledilmiş olacaktır.
İyi forumlar...

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt